ΗΠΑ: Μακελειό με τέσσερις νεκρούς σε καυγά γύρω από ένα... πλυντήριο

ΗΠΑ: Μακελειό με τέσσερις νεκρούς σε καυγά γύρω από ένα... πλυντήριο

Ένας άνδρας σκότωσε την γυναίκα του και δύο άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα, πριν ο γιός του αρπάξει το όπλο και τον σκοτώσει κατά λάθος σε έναν καυγά που έγινε στο υπόγειο του σπιτιού για το ποιός θα πλύνει πρώτος στο πλυντήριο της οικογένειας

ΗΠΑ: Μακελειό με τέσσερις νεκρούς σε καυγά γύρω από ένα... πλυντήριο
Το περιστατικό που έγινε στο Λος Άντζελες έρχεται να δικαιώσει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου Ομπάμα για τον περιορισμό στην ελεύθερη κυκλοφορία των όπλων.

Δράστης σ' αυτό το πολύνεκρο φονικό είναι ένας 54χρονος ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και για έναν καυγά γύρω από την χρήση του πλυντηρίου του σπιτιού, σκότωσε την γυναίκα του, και μαζί την 48χρονη φίλη του γιού του αλλά και έναν συγγενή 27χρονο που είχε έρθει να τους επισκεφθεί.

Το επεισόδιο όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο γιός πάλεψε και κατάφερε να του πάρει το όπλο, το οποίο όμως εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τον πατέρα του. Οι ερευνητές της αστυνομίας, αφού συνέλλαβαν τον γιο, προσπάθησαν μέσω αυτού αλλά και μαρτύρων από τα γύρω σπίτια να καταλάβουν τις αιτίες που οδήγησαν σε ένα τέτοιο μακελειό.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ο καυγάς μάλλον ξεκίνησε μεταξύ του πατέρα και της φίλης του γιού του για το ποιός θα χρησιμοποιήσει πρώτος το πλυντήριο!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος δολοφόνος ήταν αλκοολικός και μανιακός συλλέκτης όπλων. Ενώ όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, υπήρχαν αρκετές φορές στο παρελθόν επισκέψεις της υπηρεσίας στο σπίτι του, για να τον ηρεμήσουν σε διάφορα μικροεπεισόδια που γίνονταν κατά καιρούς με μέλη της οικογένειας αλλά και γείτονες.

Κάτι που όπως είναι προφανές δικαιώνει απόλυτα όσους επιμένουν ότι πρέπει να επιβληθούν κάποιοι περιορισμοί στην ελεύθερη αγορά όπλων στην Αμερική, καθώς πρόσωπα όπως ο 57χρονος και το βεβαρυμένο προφίλ του σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν θα του επέτρεπαν να έχει στην κατοχή του όπλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης