Επί ποδός οι αρχές στο Μόναχο για τον εντοπισμό επτά τρομοκρατών

Επί ποδός οι αρχές στο Μόναχο για τον εντοπισμό επτά τρομοκρατών

Ιρακινά ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες ετοιμάζονται να επιτεθούν, όπως αποκαλύπτει σήμερα η γερμανική εφημερίδα "Suddeutsche Zeitung"

Επί ποδός οι αρχές στο Μόναχο για τον εντοπισμό επτά τρομοκρατών
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στο Μόναχο με τις γερμανικές αρχές να "χτενίζουν" την περιοχή για τον εντοπισμό επτά τρομοκρατών που σχεδίαζαν "αλά γαλλικά" να αιματοκυλήσουν την γερμανική πόλη. 

Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει προειδοποιήσει ότι η Γερμανία θα δεχτεί ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει. Για το λόγο αυτό, οι γερμανικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση. 

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, μία από τις προειδοποιήσεις, ότι στη χώρα της Άγκελα Μέρκελ επίκειται τρομοκρατική επίθεση, ήρθε από το Ιράκ.

Κλείσιμο
Ιρακινά ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες ετοιμάζονται να επιτεθούν, όπως αποκαλύπτει σήμερα η γερμανική εφημερίδα "Suddeutsche Zeitung". Από τις 23 Δεκεμβρίου, ιρακινά ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει τους Γερμανούς ότι επίκειται επίθεση με σφραγίδα του "Ισλαμικού Κράτους", αναφέρει το επίμαχο άρθρο. 

Εν συνεχεία, μία συγκεκριμένη προειδοποίηση ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες θα σπείρουν το θάνατο στη Γερμανία με την αλλαγή του χρόνου ήρθε από τις μυστικές υπηρεσίας της Γαλλίας. Και τέλος, τις γερμανικές αρχές είχε προειδοποιήσει η Ουάσινγκτον επισημαίνοντας ότι, οι ισλαμιστές τρομοκράτες θα χτυπούσαν την ώρα που ο πλανήτης ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το Νέο Έτος.

Το μεγάλο ερώτημα όμως που διατυπώσουν πολλά γερμανικά μέσα είναι, γιατί αφού υπήρχαν τόσες προειδοποιήσεις των αρχών και μάλιστα από διαφορετικές πλευρές, η γερμανική αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις; 

Την ίδια ώρα, η αντιτρομοκρατική της Γερμανίας προσπαθεί να εντοπίσει εάν υπάρχει δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους στη χώρα. 

Σύμφωνα, πάντως, με την γερμανική εφημερίδα "Bild", στη χώρα της Μέρκελ υπάρχουν εκατοντάδες σαλαφιστές γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες ύπαρξης ενός οργανωμένο ισλαμικού τρομοκρατικού δικτύου. Επιπλέον, το γεγονός ότι , μετά τα αιματηρά γεγονότα του Παρισιού, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας ανακοίνωσε την συμμετοχή της χώρας της στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, καθιστά ευεπίφορη τη χώρα της σε τρομοκρατικό χτύπημα .  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης