Βίντεο σοκ: Δείτε την απίστευτη κατάληξη ενός καυγά σε αυτοκινητόδρομο

Βίντεο σοκ: Δείτε την απίστευτη κατάληξη ενός καυγά σε αυτοκινητόδρομο

Αν και συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις ο ένας οδηγός δίνει τόπο στην οργή και κάνει πίσω, στην συγκεκριμένη περίπτωση επικράτησε η οργή με άκρως επικίνδυνα αποτελέσματα

Βίντεο σοκ: Δείτε την απίστευτη κατάληξη ενός καυγά σε αυτοκινητόδρομο
Πρόκειται για μία σκηνή που είναι αρκετά κοινή σε όλο τον κόσμο με ανθρώπους να λύνουν τις τετράτροχες διαφορές τους μέσα από το αυτοκίνητο. Συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις μετά τα... γαλλικά που ανταλλάσσονται ένθεν και ένθεν, ο ένας εκ των δύο υποχωρεί για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Στην περίπτωση όμως των δύο οδηγών σε αυτοκινητόδρομο της Σαουδικής Αραβίας, τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα (κυριολεκτικά). Και ενώ όλα φαίνονται αρχικά ότι θα καταλήξουν με τον συνήθη τρόπο, ο ένας εκ των δύο είναι πολύ πιο θερμόαιμος απ' ότι απαιτούν οι περιστάσεις, και αποφασίζει να... εμβολίσει τον αντίπαλο. 

Το αποτέλεσμα είναι το ένα αυτοκίνητο να βρεθεί σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, καθώς οδηγήθηκε με δύναμη πάνω στην μπαριέρα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του, τον οποίο έσπευσαν να βοηθήσουν οι άλλοι οδηγοί που κινούνταν δίπλα τους στον δρόμο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης