Βίντεο: Παράτολμος δύτης «στριφογυρίζει» έναν καρχαρία στην παλάμη του χεριού του

Βίντεο: Παράτολμος δύτης «στριφογυρίζει» έναν καρχαρία στην παλάμη του χεριού του

Ο Eli Martinez βουτάει στον κόλπο Τάιγκερ, στις Μπαχάμες, εδώ και οκτώ χρόνια και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Emma, του τεράστιου καρχαρία που ζει σε αυτά τα νερά

Βίντεο: Παράτολμος δύτης «στριφογυρίζει» έναν καρχαρία στην παλάμη του χεριού του
Ένας παράτολμος δύτης από το Σαν Χουάν του Τέξας κατάφερε με απεριόριστη υπομονή και συστηματική προσπάθεια να μάθει σε έναν τεράστιο καρχαρία-τίγρη να κάνει... πιρουέτα στην παλάμη του χεριού του. 

Το μυστικό της επιτυχίας του; Βουτάει στον κόλπο Τάιγκερ, στις Μπαχάμες, εδώ και οκτώ χρόνια και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Emma, του τεράστιου καρχαρία που ζει σε αυτά τα νερά, σε βαθμό που τον πλησιάζει άφοβα και τον αφήνει να την χαϊδέψει. Κι αν αναρωτιέστε γιατί ο 44χρονος Eli Martinez θέλει να χαϊδέψει ένα από τα πιο επικίνδυνα για τον άνθρωπο πλάσματα του βυθού, η απάντηση είναι απλή: Για να κατορθώσει κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος δύτης στο παρελθόν, δηλ. να «στριφογυρίσει» έναν καρχαρία-τίγρη στην παλάμη του χεριού του.

Όπως αναφέρει ο άφοβος δύτης στην Daily Mail, χαϊδεύοντας απαλά το ρύγχος της Emma, καταφέρνει να την χαλαρώσει σε τέτοιο βαθμό που τον αφήνει να τοποθετήσει το πελώριο σώμα της κατακόρυφα πάνω στο χέρι του.

Κλείσιμο
Εκεί, όπως φαίνεται στο βίντεο, η Emma εκτελεί μια περιστροφή 180 μοιρών και στη συνέχεια απομακρύνεται από τον παράξενο φίλο της, που μπορεί να ανήκει σε διαφορετικό είδος αλλά της κρατά σταθερά συντροφιά εδώ και οκτώ χρόνια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης