Οι Γάλλοι ψήφισαν τους πιο σέξι δημοσιογράφους - Τρίτος ο Νίκος Αλιάγας

Οι Γάλλοι ψήφισαν τους πιο σέξι δημοσιογράφους - Τρίτος ο Νίκος Αλιάγας

Στην πρώτη θέση «το πιο προκλητικό ντεκολτέ της μικρής οθόνης», η Καρίν Φερί και ο παρουσιαστής ειδήσεων Λοράν Ντελαλουάς

Οι Γάλλοι ψήφισαν τους πιο σέξι δημοσιογράφους - Τρίτος ο Νίκος Αλιάγας
Τους πιο σέξι δημοσιογράφους της γαλλικής τηλεόρασης - άνδρες και γυναίκες - ανέδειξαν οι Γάλλοι, επιλέγοντας το πιο προκλητικό ντεκολτέ της «μικρής οθόνης», την Καρίν Φερί και τον δημοσιογράφο Λοράν Ντελαλουάς που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο "France 2", το αγαπημένο κανάλι του Γάλλου προέδρου. Στη δημοσκόπηση, που διεξήχθη από τον τηλεοπτικό περιοδικό "Tele Star", ο δικός μας Νίκος Αλιάγας απέσπασε την τρίτη θέση στη λίστα των πιο σέξι ανδρών δημοσιογράφων. 

Ο κούκλος δημοσιογράφος με τα καστανόξανθα μαλλιά, Λοράν Ντελαλουάς, είναι -για τους Γάλλους- ο πιο σέξι παρουσιαστής. Κάθε βράδυ, οι Γαλλίδες καθηλώνονται στους τηλεοπτικούς δέκτες για να τον δουν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού "France 2". Στην τρίτη θέση της λίστας με τους πιο hot δημοσιογράφους έρχεται ο Έλληνας Νίκος Αλιάγας, ο οποίος κέρδισε το 11,04% των ψήφων στη δημοσκόπηση. Ο Νίκος Αλιάγας έχει τρεις εκπομπές στη γαλλική τηλεόραση, τρελαίνοντας κάθε φορά τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης. 

Ο Λοράν Ντελαλουάς
Κλείσιμο


Η Καρίν Φερί με το αβίαστο χαμόγελο και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό παρουσιάζει την εκπομπή «The Voice Kids» με σήμα κατατεθέν το ντεκολτέ της.

Η Καρίν Φερί


Δεύτερη πιο σέξι Γαλλίδα παρουσιάστρια εξελέγη η Καρίν λε Μαρσάν, η Αφρο-γαλλίδα καλονή, που παρουσιάζει μια εκπομπή με κοινωνικά σχόλια στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι "M6".


Την ακολουθεί η Sandrine Quétier.



Οι Γάλλοι ανέδειξαν τους πιο σέξι αλλά και τους πιο αξιολύπητους δημοσιογράφους. Η πρώην «βαρόνη» των ειδήσεων Κλερ Σαζάλ κατέκτησε τον θλιβερό τίτλο της πιο αξιολύπητης δημοσιογράφου, ενώ από τους άνδρες ο πιο αξιολύπητος άνδρας παρουσιαστής είναι ο Πατρίκ Σεμπαστιάν, τον οποίο οι Γάλλοι τηλεθεατές είχαν σαν θεό για πολλά χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης