Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε ληστεία σε τράπεζα του Περού με θύμα τον ειδικό φρουρό

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε ληστεία σε τράπεζα του Περού με θύμα τον ειδικό φρουρό

Ένας γενναίος ειδικός φρουρός σε τράπεζα του Περού τα βάζει με ένα γκρουπ από πέντε ληστές αλλά τελικά δεν καταφέρνει να επιζήσει από την ανταλλαγή πυρών

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε ληστεία σε τράπεζα του Περού με θύμα τον ειδικό φρουρό
Όλα κυλούσαν ήσυχα στην πόλη Castilla στο βορειοδυτικό Περού, όταν μία ομάδα ληστών, αποτελούμενη από πέντε άνδρες εισέβαλαν στην τράπεζα, στις 22 Δεκεμβρίου. Όπως φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας, την στιγμή του επεισοδίου ο 53χρονος Νοριέγκα Κάστρο δεν βρισκόταν στην κεντρική αίθουσα όταν μπήκαν οι ληστές, αλλά πολύ κοντά στην πόρτα της εισόδου.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την ομάδα των πέντε ληστών να ακροβολίζονται μέσα στην αίθουσα της τράπεζας, πιάνοντας εξ απήνης τόσο το προσωπικό όσο και τους υπαλλήλους που δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται. Όμως στην είσοδο ο Νοριέγκα που έχει πλήρη επίγνωση των όσων εξελίσσονται, πυροβολεί τον έναν από τους ληστές που στέκεται στην είσοδο και τον τραυματίζει. 

Στο άκουσμα των πυροβολισμών, οι υπόλοιποι της ομάδας αρχίζουν να τρέχουν προς την έξοδο, και ένας από αυτούς πυροβολεί σχεδόν εξ' επαφής τον άτυχο Νοριέγκα. Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τους ληστές να απομακρύνονται και μετά να εκκενώνουν την τράπεζα οι πελάτες όσο και το προσωπικό.

Όσο για τον ηρωϊκό ειδικό φρουρό, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς η σφαίρα τον χτύπησε στο κεφάλι, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατό του. Η αστυνομία της περιοχής ερευνά το περισταστικό, καθώς το υλικό που έχει στην διάθεσή της από τις κάμερες είναι πλούσιο και αρκετά αποκαλυπτικό για τις ταυτότητες των ληστών.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης