Boxing Day στον Καναδά... Πλακώθηκαν στις μπουνιές για μία θέση πάρκινγκ

Boxing Day στον Καναδά... Πλακώθηκαν στις μπουνιές για μία θέση πάρκινγκ

Δείτε το βίντεο βάσει του οποίου οι δύο «πρωταγωνιστές» συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ ο ένας θα απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, στις 19 Ιανουαρίου

Boxing Day στον Καναδά... Πλακώθηκαν στις μπουνιές για μία θέση πάρκινγκ
Το Πνεύμα των Χριστουγέννων αντιπροσωπεύει την αγάπη και την παγκόσμια συμφιλίωση. Ωστόσο έχει αποδειχθεί πολλάκις πως δεν καταλαμβάνει όλους τους ανθρώπους, όπως στην περίπτωσή μας δύο άνδρες από τον Καναδά, οι οποίοι πλακώθηκαν στις μπουνιές ανήμερα των Χριστουγέννων, μετατρέποντας την... Boxing Day σε... boxing day κατά κυριολεξία.

Βίντεο τους κατέγραψε να κτυπάει με μίσος ο ένας τον άλλον σε πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού κέντρου Square One mall, στην πόλη Μισισάουγκα κοντά στη λίμνη Οντάριο. Ο λόγος; Για μία θέση πάρκινγκ! Για μία άδεια θέση, την οποία διεκδικούσαν σαν να πρόκειται να έρθει το... τέλος του κόσμου.


Κλείσιμο


Οι δύο άνδρες δεν περιορίστηκαν στην ανταλλαγή ύβρεων, αλλά άρχισαν να κτυπούν ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο, σαν πρωταγωνιστές street fight αγώνα. Χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων οδηγών για να διακοπεί το ξύλο, ενώ ο ένας από τους δύο «μαχητές» της... θέσης πάρκινγκ, έφερε φανερά τα σημάδια της πάλης στο ματωμένο πρόσωπό του.

Η αστυνομία της περιοχής επιλήφθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο twitter και προχώρησε στη σύλληψη των δύο ανδρών. Στον έναν, ηλικίας 38 ετών, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα απολογηθεί στο δικαστήριο, στις 19 Ιανουαρίου. Στον άλλον δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης