Ο Πύργος του Άιφελ απέκτησε... Twitter!

Ο Πύργος του Άιφελ απέκτησε... Twitter!

Αν και «ανταγωνιστές», τον «καλωσόρισαν» στα social media το... Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ταζ Μαχάλ, ως πιο παλιοί «χρήστες» 

Ο Πύργος του Άιφελ απέκτησε... Twitter!
Το μνημείο που δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις ανά τον κόσμο, ο... ηλικίας 126 ετών Πύργος του Άιφελ απέκτησε Twitter! 

«Παριζιάνος από το 1889, τώρα λάμπω και στο Twitter!» ήταν ένα από τα πρώτα tweets του λογαριασμού που μιλά τόσο γαλλικά όσο και αγγλικά, για τα εκατομμύρια φίλους διεθνώς. Με όνομα χρήστη το εύλογο @LaTourEiffel  («Ο Πύργος του Άιφελ» στα γαλλικά) έχει ήδη δεκάδες χιλιάδες ακολούθως, ενώ δέχθηκε το πρώτο «καλωσόρισμα» από την δήμαρχο της πόλης του, του Παρισιού, Αν Ινταλγκό.

Το tweet της Αν Ινταλγκό
Κλείσιμο


Ακόμα εντυπωσιακότερο είναι το καλωσόρισμα όμως, τόσο από το σύμβολο της Νέας Υόρκης Άγαλμα της Ελευθερίας, που «έγραψε»: «Καλώς ήρθες στο Twitter, αδερφή μου» (στα γαλλικά ο «πύργος» είναι γένους θηλυκού), με... σαφείς αναφορές στις κοινές γαλλικές ρίζες, ενώ αναλόγως θερμά ήταν και τα tweets άλλων παγκοσμίου φήμης μνημείων, όπως του Ταζ Μαχάλ ή του Empire State Building! Παρόμοια «έπραξε» και ο Λούβρος, που τουίταρε και μια φωτογραφία του Πύργου, τραβηγμένη από την οροφή του μουσείου.

Το «καλωσόρισμα» από το Άγαλμα της Ελευθερίας 


«Καλώς ήρθες στο Twitter» στα αγγλικά και τα γαλλικά από το Empire State Bulding


Η φωτογραφία του Πύργου από το Μουσείο του Λούβρου


Ο Πύργος του Άιφελ προσελκύει περί τα επτά εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ενώ διατηρεί ήδη λογαριασμό στο facebook με 1,7 εκατ. φίλους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης