Φωτογραφίες: Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει σε πηγάδι για να γλιτώσει το ενοίκιο

Φωτογραφίες: Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει σε πηγάδι για να γλιτώσει το ενοίκιο

Το πηγάδι βάθους περίπου 8 μέτρων βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται το ζευγάρι, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού

Φωτογραφίες: Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει σε πηγάδι για να γλιτώσει το ενοίκιο
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την πόλη Ζενζού στην ανατολική Κίνα με το ηλικιωμένο ζευγάρι που έχει κάνει «διαμέρισμά» του ένα πηγάδι.

Ο Μα Φουλάι και η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζουν στο πηγάδι τα τελευταία δέκα χρόνια προκειμένου να γλιτώσουν τα έξοδα για το νοίκι.

Το πηγάδι βάθους περίπου 8 μέτρων βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται το ζευγάρι, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού.

Κλείσιμο


Για να μπουν στο «σπίτι» πρέπει καθημερινά να ανεβοκατεβαίνουν μια σκάλα που οδηγεί από το ύψος του εδάφους στο βάθος του πηγαδιού.

Παρόλα αυτά το «διαμέρισμα» διαθέτει κλιματισμό ενώ το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει με διάφορα αντικείμενα που συνέλεξε τα τελευταία 10 χρόνια.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών η διοίκηση του πανεπιστημίου ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εξασφαλίσει έναν διαφορετικό χώρο διαμονής για το ζευγάρι σε ανταπόδοση των υπηρεσιών που έχουν προσφέρει όλα αυτα τα χρόνια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης