Μέσα σε ντουλάπι γλίτωσε τη σύλληψη ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι;

Μέσα σε ντουλάπι γλίτωσε τη σύλληψη ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι;

Την εκδοχή αυτή υποστηρίζουν βελγικά ΜΜΕ - Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την καθυστέρηση των βελγικών αρχών να πραγματοποιήσουν έρευνα επειδή νόμος απαγορεύει τις αστυνομικες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας

Μέσα σε ντουλάπι γλίτωσε τη σύλληψη ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι;
Το ενδεχόμενο ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι που παραμένει ακόμα ασσύληπτος, να ξέφυγε από τους αστυνομικούς μέσα σε ένα... ντουλάπι μεταδίδουν από χθες βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το κανάλι RTBF η βελγική αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση στο Μολενμπέκ, ένα προάστιο των Βρυξελλών στο οποίο ζουν πολλοί μετανάστες, δύο ημέρες μετά την επίθεση στο Παρίσι και όχι το ίδιο βράδυ εξαιτίας ενός νόμου που απαγορεύει τις αστυνομικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει πριν την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας. Η πιο πιθανή θεωρία είναι ότι τον φυγάδευσαν συνεργοί του οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν τα πηγαίνε-έλα αυτοκινήτων αλλά και μια μετακόμιση προκειμένου να τον κρύψουν ή σε κάποιο αυτοκίνητο ή σε κάποιο έπιπλο» μεταδίδει το βελγικό κανάλι.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το κανάλι αυτές είναι οι πιθανότερες εκδοχές που εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Τον Αμπντελσάμ είχαν σταματήσει αστυνομικοί και στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας λίγες ώρες μετά τη σφαγή αλλά τον είχαν αφήσει ελεύθερο καθώς τότε δεν υπήρχαν υποψίες για το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης