Αποζημίωση 40.000 ευρώ από την Ryanair σε επιβάτη που υπέστη εγκαύματα από καυτό τσάι

Αποζημίωση 40.000 ευρώ από την Ryanair σε επιβάτη που υπέστη εγκαύματα από καυτό τσάι

Εξαιτίας ενός λάθους της αεροσυνοδού, ο 33χρονος υπέστη άκρως επώδυνα εγκαύματα στη περιοχή των γεννητικών οργάνων - Το «θύμα» υπέφερε σε τέτοιο βαθμό που έσκισε το παντελόνι του μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων επιβατών 

Αποζημίωση 40.000 ευρώ από την Ryanair σε επιβάτη που υπέστη εγκαύματα από καυτό τσάι
Αποζημίωση ύψους σχεδόν 40.000 ευρώ πρόκειται να καταβάλει η Ryanair σε επιβάτη, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της επειδή μια αεροσυνοδός του έχυσε καυτό τσάι στον καβάλο, τσουρουφλίζοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο Ρόναλντ Φέρλονγκ, από το Γουέξφορντ της Ιρλανδίας, ταξίδεψε με αεροσκάφος της εταιρείας από το Δουβλίνο στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2012, όταν εξαιτίας ενός λάθους της αεροσυνοδού, υπέστη άκρως επώδυνα εγκαύματα στη περιοχή των γεννητικών οργάνων, των μηρών και της κοιλιάς. 

Το ατύχημα, σύμφωνα με την Daily Mail, συνέβη ενώ η αεροσυνοδός σέρβιρε τον επιβάτη που καθόταν δίπλα του το καυτό του τσάι. Λόγω του περιορισμένου χώρου στα καθίσματα αλλά και από απροσεξία της κοπέλας, το καυτό ρόφημα προσγειώθηκε στα πόδια και τα γεννητικά όργανα του 33χρονου άνδρα, ο οποίος ένιωσε φριχτούς πόνους σε όλη την βρεγμένη περιοχή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπέφερε σε τέτοιο βαθμό που έσκισε το παντελόνι του μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων επιβατών και κάθισε για το υπόλοιπο της πτήσης γυμνός στο «κάθισμα επείγουσας ανάγκης», με μια κομπρέσα στα πόδια του.

Μετά από λίγο καιρό, ο 33χρονος Ιρλανδός κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ισχυρίζομενος ότι το ατύχημα επηρεάσε σε μεγάλο βαθμό την «προσωπική και την επαγγελματική του ζωή».
Κλείσιμο

Σήμερα, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι αξιώσεις του ευσταθούν και αποφάσισε υπέρ του «τσουρουφλισμένου» άνδρα, με αποτέλεσμα ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους να το... φυσάει και να μην κρυώνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης