ΗΠΑ: Εντεκάχρονη πυροβολήθηκε από δωδεκάχρονο συμμαθητή της

ΗΠΑ: Εντεκάχρονη πυροβολήθηκε από δωδεκάχρονο συμμαθητή της

Το μικρό κορίτσι πυροβολήθηκε στην πλάτη από τον συμμαθητή της στο κλειστό πάρκινγκ του σπιτιού του χωρίς προς το παρόν να είναι ξεκάθαρο το κίνητρο

ΗΠΑ: Εντεκάχρονη πυροβολήθηκε από δωδεκάχρονο συμμαθητή της
Το περιστατικό έγινε στο Νότιο Τενεσί, όπου ένα 12χρονο αγόρι πυροβόλησε θανάσιμα ένα 11χρονο κορίτσι με το οποίο ήταν συμμαθητές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας η μικρή Σιένα πυροβολήθηκε στην πλάτη στο γκαράζ του σπιτιού του αγοριού. 

Οι αρχές που έφτασαν επί τόπου βρέθηκαν εμπρός στο φρικιαστικό συμβάν, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά του αγοριού ώστε να του απαγγελθούν κατηγορίες όχι μόνο σε αυτό αλλά και σε όποιον του προμήθευσε το όπλο. 

Από τις ελάχιστες πληροφορίες που είναι γνωστές προς το παρόν, είναι ότι η μητέρα του αγοριού βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε ο πυροβολισμός. Το μικρό κορίτσι ζούσε ακόμα όταν έφθασαν τα ασθενοφόρα, όμως εξέπνευσε κατά την διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Η Σιένα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, κάτι που βύθισε στο πένθος όλη την περιοχή. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης