Νέες βολές από τη Μόσχα κατά των ΗΠΑ για την πολιτική τους στη Συρία

Νέες βολές από τη Μόσχα κατά των ΗΠΑ για την πολιτική τους στη Συρία

Μία μέρα πριν από την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στη Μόσχα - Η Ουάσινγκτον δεν έχει δείξει ακόμη ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί πλήρως με τη Ρωσία στον αγώνα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε η ανακοίνωση

Νέες βολές από τη Μόσχα κατά των ΗΠΑ για την πολιτική τους στη Συρία
Νέες βολές κατά της αμερικανικής πολιτιτικής εξαπέλυσε το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών τη Δευτέρα, μία μόλις μέρα πριν από την επίσκεψη του Τζον Κέρι στη ρωσική πρωτεύουσα.

Την παραμονή της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επισήμανε με ανακοίνωσή του ότι θα συνεχίζει να πιέζει τις ΗΠΑ να αναθεωρήσουν την πολιτική «διάκρισης των τρομοκρατών σε καλούς και κακούς», την οποία ακολουθούν μέχρι σήμερα στη Συρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «καλούς τρομοκράτες» αποκαλεί η Ρωσία τις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης που μάχονται όχι μόνον ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά και ενάντια στο καθεστώς Άσαντ, το οποίο στηρίζει η Μόσχα.

Κλείσιμο
«Εν όψει της αυριανής επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ, η Μόσχα αναμένει διευκρινίσεις σχετικά με το εν λόγω ζήτημα», ανάφερε η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει δείξει ακόμη ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί πλήρως με τη Ρωσία στον αγώνα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης