Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γυναίκα επιβάτης λεωφορείου δραπετεύει από τον ελεγκτή

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γυναίκα επιβάτης λεωφορείου δραπετεύει από τον ελεγκτή

Μία επιβάτης λεωφορείου στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μίνσκ βρήκε ένα απλό όσο και επικίνδυνο τρόπο να αποφύγει τον ελεγκτή εισιτηρίων 

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γυναίκα επιβάτης λεωφορείου δραπετεύει από τον ελεγκτή
Πολλά έχουμε δει κατά καιρούς για τους τρόπους με τους οποίους οι τζαμπατζήδες επιβάτες προσπαθούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η νεαρή κοπέλα από την Λευκορωσία, διάλεξε τον πιο εύκολο αλλά και τον πιο επικίνδυνο: να πηδήξει από το παράθυρο.

Το περιστατικό έγινε στην πρωτεύουσα της χώρας, το Μινσκ, όταν η νεαρή κοπέλα αντιλαμβάνεται ότι μέσα στο λεωφορείο βρίσκεται ένας ελεγκτής.

Κλείσιμο
Η επιχείρηση ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές (καθώς όπως φαίνεται το λεωφορείο βρίσκεται πλέον σταματημένο) όμως η ατυχία χτυπά δυο φορές.

Πρώτα κάπου πιάνεται η μπλούζα της και στην συνέχεια την προλαβαίνει ο ελεγκτής ο οποίος προσπαθεί να την κρατήσει για να μην του ξεφύγει.

Η νεαρή βεβαίως είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει και να μην πληρώσει το πρόστιμο, και μετά από έντονη προσπάθεια τελικά τα καταφέρνει και απομακρύνεται από το σημείο.

Το πρόβλημα είναι ότι άφησε μέσα στο όχημα την τσάντα της, έτσι το περιστατικό πήρε την δικαστική οδό, καθώς ο οργανισμός συγκοινωνιών της πόλης της έκανε μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ και η ίδια απάντησε με δική της αγωγή για βίαιη συμπεριφορά από την πλευρά του ελεγκτή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης