Ολάντ: «Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στον φόβο»

Ολάντ: «Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στον φόβο»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θρίαμβο της ακροδεξιάς στην περιφερειακές εκλογές, ο Ολάντ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ταπεινωτικό για το κόμμα του αποτέλεσμα

Ολάντ: «Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στον φόβο»
«Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στο φόβο», δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ αναφερόμενος στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Τυνησία. 

Δύο ημέρες μετά τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, όπου το ακροδεξιό κόμμα «Εθνικό Μέτωπο» κατήγαγε θριαμβευτική νίκη, όλοι περίμεναν να ακούσουν από τα χείλη του Γάλλου προέδρου ένα σχόλιο. Όμως, ο Ολάντ τηρεί σιγή ιχθύος για το ταπεινωτικό για το κόμμα του εκλογικό αποτέλεσμα με τους Σοσιαλιστές να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Ολάντ εξέφρασε την ελπίδα πως Γάλλοι και Τυνήσιοι δεν θα πρέπει να υποχωρήσουν στο φόβο.

Κλείσιμο
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, ο Ολάντ προέβη στις δηλώσεις αυτές αφού πρώτα τίμησε με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής τέσσερις προσωπικότητες της Τυνησίας, τους νικητές του φετινού Νόμπελ Ειρήνης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης