Απίστευτο βίντεο: Ο τζιχαντιστής εκτοξεύει πύραυλο και... σκοτώνεται ο ίδιος

Απίστευτο βίντεο: Ο τζιχαντιστής εκτοξεύει πύραυλο και... σκοτώνεται ο ίδιος

Ένας τζιχαντιστής του ISIS προσπαθεί να εκτοξεύσει έναν πύραυλο RPG μέσα από μία τρύπα στον τοίχο όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχει προβλέψει

Απίστευτο βίντεο: Ο τζιχαντιστής εκτοξεύει πύραυλο και... σκοτώνεται ο ίδιος
Το σοκαριστικό βίντεο καταγράφει την κωμικοτραγική προσπάθεια ενός... Ράμπο των τζιχαντιστών να εκτοξεύσει έναν πύραυλο RPG από μία αρκετά μεγάλη τρύπα στον τοίχο του σπιτιού που κρύβεται. Κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παίρνοντας τις προφυλάξεις και σε συνεργασία με τον φίλο του που τον απαθανατίζει (κυριολεκτικά!) αποφασίζει τελικά να πατήσει την σκανδάλη και να εξολοθρεύσει τον αντίπαλο.

Όμως όπως φαίνεται η εξέλιξη ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη. Ο τζιχαντιστής χάνει την τεράστια τρύπα, και εκτοξεύει τον πύραυλο κατευθείαν στον τοίχο που βρίσκεται εμπρός του. Η έκρηξη είναι εκκωφαντική, και όπως καταγράφεται στα τελευταία δευτερόλεπτα πριν κλείσει η κάμερα, το δωμάτιο και πιθανόν το κτίριο στο οποίο βρίσκονται αυτός και ο συνεργός του καταρρέει. 

Όπως είναι φυσικό δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των δύο τζιχαντιστών όμως είναι προφανές ότι πολύ δύσκολα θα επιβίωσε από όλο αυτό τον χαμό. Οι ειδικοί πάντως που βλέπουν αυτές τις σκηνές επισημαίνουν ότι αποτελεί δείγμα της χαμηλής ποιότητας εκπαίδευσης των τζιχαντιστών του ISIS καθώς είναι προφανές ότι τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει βασικά στοιχεία του όπλου που χρησιμοποιεί. Και ότι αυτό που τον σκοτώνει τελικά είναι η έλειψη επαρκούς χώρου πίσω του για την εκτόνωση των αερίων που εκλύονται από την εκτόξευση του πυραύλου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης