Γνωρίστε τον πιο αλλόκοτο υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ που οδηγεί... φέρετρο

Γνωρίστε τον πιο αλλόκοτο υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ που οδηγεί... φέρετρο

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ με το Μετανθρωπιστικό Κόμμα, Ζόλταν Ίστβαν, είναι άθεος, γαλανομάτης, πιστεύει στην αθανασία και την φυσική τελειότητα

Γνωρίστε τον πιο αλλόκοτο υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ που οδηγεί... φέρετρο
Μ' ένα... φέρετρο(αυτό το σχήμα έχει το λεωφορείο του) «οργώνει»  την Καλιφόρνια αλλά και άλλες πολιτείες των ΗΠΑ  για να προωθήσει τις πρωτοποριακές αλλά και αμφιλεγόμενες - αν μην τι άλλο - ιδέες του. 

Είναι άθεος, γαλανομάτης, πιστεύει στην αθανασία και την φυσική τελειότητα. Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ με το Μετανθρωπιστικό Κόμμα, Ζόλταν Ίστβαν, θεωρεί ότι με την τεχνολογία μπορεί να λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος του 21ου αιώνα: 1. Να γίνει κανείς αθάνατος, 2. Να κερδίσει χρήματα χρησιμοποιώντας σωστά την τεχνολογία και 3. Να αγγίξει την φυσική τελειότητα.

Την ώρα που το φαβορί των Δημοκρατικών για το χρίσμα, Χίλαρι Κλίντον και ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ τάζουν μία καλύτερη ζωή στους συμπολίτες τους προκειμένου να διαβούν το κατώφλι του Λευκού Οίκου,  ο Ίστβαν υπόσχεται στους Αμερικανούς αθανασία και τελειότητα. Οι φιλόδοξοι αυτοί στόχοι του, όπως επισημαίνει μπορεί να επιτευχθούν μέσω της φουτουριστικής τεχνολογίας αλλά και της γενετικής χειραγώγησης.

Το πρωτότυπο όχημα του ιδιόρρυθμου πολιτικού

Κλείσιμο

  
 Ο 41χρονος Ίστβαν είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Για τις ανάγκες όμως της προεκλογικής εκστρατείας, παραμελεί τον τελευταίο καιρό την οικογένειά του αφού ταξιδεύει συνεχώς.  Με το «λεωφορείο της Αθανασίας» (έτσι βάπτισε ένα παλιό σχολικό το οποίο το έχει μετατρέψει σ' ένα μεγάλο φέρετρο με ρόδες) οργώνει τους δρόμους των ΗΠΑ για να κάνει γνωστές τις ιδέες του. 

Ο Ίστβαν, γιος Ούγγρου μετανάστη, εργάστηκε για ένα διάστημα ως δημοσιογράφος στο Βιετνάμ. Όταν όμως αισθάνθηκε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και πάνω απ΄όλα να βοηθήσει τους συμπολίτες του να βελτιωθούν, τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. 

Για τον Ίστβαν, κανείς δεν πρέπει να έχει ψεγάδι. Όσοι, δηλαδή, γεννιούνται με γενετικά «ελαττώματα» πρέπει να καταφύγουν στην προηγμένη τεχνολογία και η επιστήμη προκειμένου να τα εξαλείψουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης