Πρίγκιπας Χάρι: Δεν μου άρεσε στο Eton, ήθελα να είμαι κακό παιδί

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν μου άρεσε στο Eton, ήθελα να είμαι κακό παιδί

Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο πέμπτος για την διαδοχή του θρόνου στη Βρετανία, πρίγκιπας Χάρι, όταν επισκέφθηκε Κέντρο Νεότητας στη Νότιο Αφρική, στο οποίο φιλοξενούνται έφηβοι που έχουν διαπράξει παραβατικές πράξεις

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν μου άρεσε στο Eton, ήθελα να είμαι κακό παιδί
Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε το Ottery Centre στο Κέιπ Τάουν και μίλησε στους έφηβους που φιλοξενούνται, μετά από διάπραξη παρανομιών, όπως συμμετοχή σε συμμορίες. Στο Κέντρο Νέοτητας γίνεται προσπάθεια οι νέοι να εκπαιδευθούν στην κτηνοτροφία και στην ξυλογλυπτική και να επιστρέψουν στην κοινωνία για να εργαστούν ενώ δάσκαλοί τους είναι άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν παρανομήσει και έχουν αποφοιτήσει από το Ottery Centre.

O 31χρονος Χάρι συστήθηκε στους νέους του Κέντρου Νέοτητας λέγοντας:
«Το όνομά μου είναι πρίγκιπας Χάρι, είμαι ο εγγονός της βασίλισσας της Αγγλίας, γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνας και έχω κάνει όλη αυτή την διαδρομή από την Αγγλία για να δω εσάς, να ακούσω τις ιστορίες σας. Δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, θα ήθελα να έχω φοιτήσει σε ένα μέρος όπως αυτό. Όταν πήγαινα σχολείο ήθελα να είμαι το κακό παιδί».


                       Ο πρίγκιπας Χάρι γίνεται δεκτός από τους μικρούς μαθητές

Κλείσιμο


Ο ίδιος, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν μεγαλύτερο αδελφό και ανέφερε ότι όταν υπάρχει ένας μεγαλύτερος αδελφός, που δεν είναι μπλεγμένος σε συμμορίες, αυτό είναι ένα θετικό παράδειγμα για τα μικρότερα αδέλφια. Ο Χάρι μίλησε στους νέους για τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τους είπε, ότι, ενώ σαν μεγαλύτερος αδελφός θα έπρεπε να είναι πιο άνετος, είναι ο Χάρι που είναι πιο «cool» από τα δύο αδέλφια.

Τα παιδιά του Κέντρου πλησίασαν τον Χάρι και του διηγήθηκαν πώς βρέθηκαν εκεί. Ένας έφηβος εξομολογήθηκε ότι από εννέα ετών κάπνιζε και έπινε, ενώ ένας άλλος υποστήριξε ότι πριν δύο χρόνια ζήτησε βοήθεια στο Ottery Centre, επειδή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Το Ottery Centre φιλοξενεί 60 παιδιά από εννέα μέχρι 17 ετών, τα οποία, κυρίως, συμμετείχαν σε συμμορίες, ένα πρόβλημα που μαστίζει την Νότιο Αφρική με συμμορίες να δρουν στους δρόμους της χώρας αλλά και μέσα στις φυλακές.

Ο Χάρι είναι απόφοιτος του Eton College, ενός ιδιωτικού σχολείου που ιδρύθηκε από τον βασιλιά της Αγγλίας Ερρίκο τον 5ο το 1440 και οι απόφοιτοί του κυριαρχούν πάντα στην πολιτική, στη διπλωματία, στον στρατό, στις τέχνες, στα σπορ και στην οικονομία της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης