Η Άγρια Δύση στο Μεξικό: Δύο Αυστραλοί τουρίστες πυρπολήθηκαν μέσα στο φορτηγάκι τους

Η Άγρια Δύση στο Μεξικό: Δύο Αυστραλοί τουρίστες πυρπολήθηκαν μέσα στο φορτηγάκι τους

Οι Λούκας και Κόλμαν είχαν ξεκινήσει περιοδεία από το Έντμοντον του Καναδά, με προορισμό την πόλη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού

Η Άγρια Δύση στο Μεξικό: Δύο Αυστραλοί τουρίστες πυρπολήθηκαν μέσα στο φορτηγάκι τους
Τραγική κατάληξη για τους ίδιους είχε η περιοδεία δύο Αυστραλών τουριστών στο Μεξικό, καθώς τα σώματά τους βρέθηκαν απανθρακωμένα μέσα στο πυρπολημένο φορτηγάκι τους, στην περιοχή της Σιναλόα.

Ο Ντιν Λούκας και ο Άνταμ Κόλμαν ξεκίνησαν ένα ταξίδι περιπέτειας, με στόχο να κάνουν σέρφινγκ σε θάλασσες που δεν είχαν δοκιμάσει τις ικανότητές τους. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το Έντμοντον της επαρχίας Αλμπέρτα, στον Καναδά, όπου μετέβησαν από την Αυστραλία. Βάσει του σχεδιασμού τους, θα ταξίδευαν όλη την αμερικανική ήπειρο, από τον Βορρά μέχρι την πόλη Γουαδαλαχάρα, στο Μεξικό.

Οι Αυστραλοί τουρίστες Ντιν Λούκας και Άνταμ Κόλμαν
Κλείσιμο


Λίγες μέρες νωρίτερα, οι συγγενείς των δύο Αυστραλών τουριστών επικοινώνησαν με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας και δήλωσαν ότι τα ίχνη τους έχουν εξαφανιστεί στο Μεξικό. Τη Δευτέρα, οι αρχές του Μεξικού εντόπισαν το πυρπολημένο φορτηγάκι με δύο απανθρακωμένους ανθρώπους μέσα, οι οποίοι, κατά πάσα πιθανότητα, όπως ενημέρωσαν επισήμως, είναι οι Αυστραλοί σέρφερ. Οι συγγενείς των δύο ανδρών περιμένουν την επίσημη επιβεβαίωση των μεξικανικών αρχών από τις εξετάσεις DNA που έγιναν, ώστε να προβούν στις επόμενες ενέργειές τους.

Η περιοχή της Σιναλόα καταδυναστεύεται από τη συμμορία του βαρώνου των ναρκωτικών, Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούτζμαν, ο οποίος αναζητείται από τις διεθνείς αρχές, μετά την απόδρασή του από τις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης