Ολάντ για τα επεισόδια στο Παρίσι: «Σκανδαλώδεις» ενέργειες «ταραχοποιών»

Ολάντ για τα επεισόδια στο Παρίσι: «Σκανδαλώδεις» ενέργειες «ταραχοποιών»

Συγκρούσεις στην πλατεία της Δημοκρατίας, «εκεί όπου πολίτες έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη εκείνων που σκοτώθηκαν από τις σφαίρες των τρομοκρατών»

Ολάντ για τα επεισόδια στο Παρίσι: «Σκανδαλώδεις» ενέργειες «ταραχοποιών»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ καταδίκασε τις «σκανδαλώδεις» ενέργειες των «ταραχοποιών στοιχείων» που προκάλεσαν επεισόδια την Κυριακή στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ στο Παρίσι.

«Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν ταραχοποιά στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέσχη με τους προασπιστές του περιβάλλοντος», επισήμανε ο επικεφαλής του γαλλικού Κράτους από τις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, ενώ κατήγγειλε τα «λυπηρά, θα έλεγα ακόμα και σκανδαλώδη» επεισόδια.

«Αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν καμία θέση και θα κάνουμε τα πάντα για να τους απομακρύνουμε» προειδοποίησε ο Ολάντ, ο οποίος προσέθεσε: «για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν επιτρέπονται οι διαδηλώσεις» και «επιβλήθηκαν κατ’ οίκον περιορισμοί».
Κλείσιμο

«Είναι διπλά λυπηρό, θα έλεγα ακόμα και σκανδαλώδες. Στην πλατεία της Δημοκρατίας (σημειώθηκαν αυτά τα επεισόδια), εκεί όπου οι πολίτες έχουν αφήσει όλα αυτά τα λουλούδια, αυτά τα κεριά στη μνήμη εκείνων που σκοτώθηκαν από τις σφαίρες των τρομοκρατών» την 13ης Νοεμβρίου, σημείωσε ο ίδιος.

Όμως επίσης, σύμφωνα με τον Γάλλο πρόεδρο, «σε σχέση με το διακύβευμα της διάσκεψης για το Κλίμα που θα συμβάλει προκειμένου η Υφήλιος να αποφασίσει για το μέλλον του πλανήτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης