Ουγγαρία: Σχεδίαζαν την εκτέλεση του προέδρου και του πρωθυπουργού

Ουγγαρία: Σχεδίαζαν την εκτέλεση του προέδρου και του πρωθυπουργού

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν την προηγούμενη βδομάδα να μεταφέρουν όπλα στο αυτοκίνητό τους - Στο στόχαστρο επίσης τόσο ο επικεφαλής του συνταγματικού δικαστηρίου, όσο και άλλοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης

Ουγγαρία: Σχεδίαζαν την εκτέλεση του προέδρου και του πρωθυπουργού
Στη σύλληψη δύο υπόπτων, οι οποίοι σχεδίαζαν την εκτέλεση υπουργών της κυβέρνησης προέβησαν οι αρχές της Ουγγαρίας, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (27/11).

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα να μεταφέρουν στο αυτοκίνητό τους όπλα. Όπως ανακοίνωσε ο Λάζλο Τασνάντι, γραμματέας του κράτους για την επιβολή του νόμου στο υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν μετά από εντολή εισαγγελέα.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σαντόρ Πίντερ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι οι συλληφθέντες σχεδίαζαν την εκτέλεση υψηλών αξιωματούχων της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου, του πρωθυπουργού και του επικεφαλής του συνταγματικού δικαστηρίου.

Κλείσιμο
Μετά από τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ανακοινώθηκε ότι το επίπεδο φύλαξης των αξιωματούχων και των κυβερνητικών στελεχών, αναβαθμίστηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης