Φρενίτιδα και μαλλιοτραβήγματα στις ΗΠΑ για τη Black Friday

Φρενίτιδα και μαλλιοτραβήγματα στις ΗΠΑ για τη Black Friday

Δείτε βίντεο: Χάος στο εμπορικό κέντρο του Κεντάκι- Δύο άνδρες έπαιξαν ξύλο και έσκισαν τα ρούχα τους στο πλαίσιο των αγορών της χρονιάς 

Φρενίτιδα και μαλλιοτραβήγματα στις ΗΠΑ για τη Black Friday
Επεισόδια, βία και χάος αμαυρώνουν κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Είναι η «Μαύρη Παρασκευή», η μέρα που οι καταναλωτές στην Αμερική ποδοπατούνται στην κυριολεξία για να προλάβουν να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν και τα οποία διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές, μόνο για ένα 24ωρο.

Φέτος τα επεισόδια ήταν πιο έντονα στο εμπορικό κέντρο στο Κεντάκι όπου δύο άνδρες έπαιξαν ξύλο και έσκισαν τα ρούχα τους, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους. Τελικά τους χώρισαν η Ασφάλεια του εμπορικού κέντρου, ενώ η ακριβής αιτία για την οποία ξυλοκοπήθηκαν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. 

Δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια προκαλώντας πανικό 

Κλείσιμο

Το χάος που δημιουργείται όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αφήσει αμέτοχες τις μεγάλες πολυεθνικές, οι οποίες μπορεί να βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται μέσα σε μία μόλις μέρα, ωστόσο, οι διαπληκτισμοί, οι τραυματισμοί και οι απείθαρχες ουρές αποτελούν «πονοκέφαλο» για τους εργαζόμενους. Μεγάλες εταιρείες λοιπόν, αποσύρονται από το έθιμο, δίνοντας όμως την ευκαιρία στους καταναλωτές να απολαμβάνουν εκπτώσεις καθ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Δείτε το χάος στα εμπορικά καταστήματα στις ΗΠΑ



Βέβαια σε αυτό το 24ωρο των μεγάλων εκπτώσεων όσοι αγοραστές είναι απρόθυμοι να σταθούν σε ατελείωτες ουρές καταστημάτων έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους και μέσω internet. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το Euronews, οι διαδικτυακές πωλήσεις έχουν αυξηθεί, ενώ το τετραήμερο από την Πέμπτη, ημέρα των Ευχαριστιών, έως και την Κυριακή αναμένεται να γίνει περίπου το 20% των εορταστικών αγορών. Οι δύο τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι σημαντικοί για τις αμερικανικές εταιρίες λιανικών πωλήσεων καθώς αντιστοιχούν στο 20-40% του ετήσιου τζίρου, σύμφωνα με το Euronews.

Ποδοπατούνται για να προλάβουν να αγοράσουν ένα προϊόν 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης