Βίντεο: Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσιογράφο με αναπηρία κατά τη διάρκεια ομιλίας του

Βίντεο: Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσιογράφο με αναπηρία κατά τη διάρκεια ομιλίας του

Μετά από τις γυναίκες, τους υπέρβαρους Αμερικανούς και τους πολίτες μεξικανικής καταγωγής, έφτασε η ώρα να προσβάλει και τα άτομα με αναπηρία

Βίντεο: Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσιογράφο με αναπηρία κατά τη διάρκεια ομιλίας του
Σάλο έχει προκαλέσει το νέο... «κατόρθωμα» του Ντόναλντ Τραμπ, που έχει καταφέρει στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας να προσβάλει την πλειοψηφία του αμερικανικού λαού, μιλώντας κατά καιρούς υποτιμητικά για τις γυναίκες, τους υπέρβαρους Αμερικανούς, τους πολίτες μεξικανικής καταγωγής κ.λπ. (η λίστα είναι ατέλειωτη).

Όπως φαίνεται, οι λέξεις δεν είναι πλέον αρκετές για να εκφράσουν τα ρατσιστικά συναισθήματα του δισεκατομμυριούχου υποψήφιου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών. Γι' αυτό και πρόσφατα, ο Τραμπ αποφάσισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του να κάνει μία «διασκεδαστική» (μόνο κατά τη δική του άποψη, φυσικά) μίμηση ενός ρεπόρτερ των New York Times, Σερτς Κοβαλέσκι, ο οποίος πάσχει από αρθρογρύπωση, ένα νευρομυικό σύνδρομο που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις του σώματός του.

Ο Τραμπ έκανε την προσβλητική μίμηση ενώπιον των ρεπουμπλικανών που είχαν συγκεντρωθεί στη Νότια Καρολίνα για να τον ακούσουν την περασμένη Τρίτη. Ενώ υπερασπιζόταν μία δήλωση που είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα, ότι υπήρχαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ που πανηγύριζαν τη μέρα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, αποφάσισε να παραθέσει μία ανάλογη πληροφορία που είχε μεταδόσει και ο δημοσιογράφος των NYT το 2001. Ωστόσο, άγνωστο γιατί, επέλεξε να το κάνει κοροϊδεύοντας την αναπηρία του χαρισματικού δημοσιογράφου, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θεωρείται από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου του.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης