Μπανγκλαντές: Άνοιξαν πυρ κατά δημοσιογράφων μετά την κηδεία ηγέτη της αντιπολίτευσης

Μπανγκλαντές: Άνοιξαν πυρ κατά δημοσιογράφων μετά την κηδεία ηγέτη της αντιπολίτευσης

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας δημοσιογράφος, σύμφωνα με την αστυνομία - Η επίθεση έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά από την εκτέλεση δύο πολιτικών ηγετών της αντιπολίτευσης

Μπανγκλαντές: Άνοιξαν πυρ κατά δημοσιογράφων μετά την κηδεία ηγέτη της αντιπολίτευσης
Άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος τηλεοπτικού καναλιού του Μπαγκλαντές και τραυμάτισαν έναν δημοσιογράφο την Κυριακή.

Η επίθεση έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά από την εκτέλεση δύο πολιτικών ηγετών της αντιπολίτευσης για εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν το 1971.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το επεισόδιο σημειώθηκε στη νοτιοανατολική επαρχία Τσιταγκόνγκ την ώρα που το τηλεοπτικό συνεργείο επέστρεφε στη Ντάκα μετά την κηδεία του πρώην βουλευτή Σαλαχουντίν Κουαντέρ Τσοντούρι, ο οποίος εκτελέστηκε μαζί με τον Αλί Αχσάν Μοχαμάντ Μουτζαχίντ.

Κλείσιμο
Δύο άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του οχήματος και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Ρατζίμπ Σεν, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα έχουν επιβληθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μπανγκλαντές, καθώς υπάρχουν φόβοι για ταραχές μετά τις εκτελέσεις των δύο πολιτικών. Χιλιάδες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες έχουν αναπτυχθεί στη Ντάκα και στις κεντρικές πόλεις της χώρας, ενώ η αντιπολίτευση κάλεσε σε γενική απεργία για να διαμαρτυρηθεί για τις εκτελέσεις αυτές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης