Βίντεο: Άγνωστος σκορπά τον τρόμο σε Apple Store κραδαίνοντας ένα σπαθί σαμουράι

Βίντεο: Άγνωστος σκορπά τον τρόμο σε Apple Store κραδαίνοντας ένα σπαθί σαμουράι

Έβγαλε από κάτω από το παλτό του ένα τεράστιο σπαθί και άρχισε να το κραδαίνει στον αέρα, δίνοντας μία «φανταστική» μάχη, μπροστά στους έντρομους πελάτες

Βίντεο: Άγνωστος σκορπά τον τρόμο σε Apple Store κραδαίνοντας ένα σπαθί σαμουράι
Εν μέσω του κλίματος φόβου που επικρατεί σε Ευρώπη και Αμερική μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, κάθε συμβάν σε δημόσιο χώρο που παραπέμπει – έστω και αμυδρά – σε χρήση βίας μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, λόγω της πρόκλησης πανικού.

Ευτυχώς, ένα τέτοιο συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στη Νέα Υόρκη, σε ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Apple, είχε αίσια κατάληξη, καθώς το άτομο που σκόρπισε τον φόβο με την παράξενη συμπεριφορά του ακινητοποιήθηκε γρήγορα από το προσωπικό ασφαλείας και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως αναφέρει η New York Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας μπήκε σήμερα στο Apple Store στην Πέμπτη Λεωφόρο και, αφού ανέβηκε στη γυάλινη σκάλα που βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος, έβγαλε από κάτω από το παλτό του ένα τεράστιο σπαθί σαμουράι και άρχισε να το κραδαίνει στον αέρα, δίνοντας μία «φανταστική» μάχη.

Κλείσιμο
Πολλοί από τους πελάτες του καταστήματος που έκαναν τα ψώνια τους στο κατάστημα πάγωσαν από φόβο όταν συνειδητοποίησαν τι κρατούσε ο άνδρας, αφού σκέφτηκαν ότι μπορεί να σχετίζεται με τις εξτρεμιστικές οργανώσεις που έχουν τρομοκρατήσει όλον τον πλανήτη. Ωστόσο, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του προσωπικού του καταστήματος, ο άνδρας σύντομα ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, που τον μετέφεραν σε κλινική ώστε να υποβληθεί σε ψυχολογική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης