Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη

Οι αστυνομικοί σαρώνουν το διαμέρισμα στο Σεντ Ντενί όταν ξαφνικά μια «μπάλα φωτιάς» βγαίνει από το παράθυρο - Είναι η στιγμή που η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη
Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της έκρηξης στο διαμέρισμα στο οποίο ταμπουρώθηκαν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ και η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν έφερε στη δημοσιότητα το ABC.

Στο βίντεο το οποίο φαίνεται να έχει γυριστεί από ένοικο κτηρίου απέναντι από αυτό στο Σεντ Ντενί στο οποίο εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές, απεικονίζεται η στιγμής της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σφοδρότατη έκρηξη η Αϊτμπουλαχσέν κυριολεκτικά έγινε κομμάτια με το κεφάλι της να εκτοξεύεται από το παράθυρο και τη σπονδυλική της στήλη να προσγειώνεται σε περιπολικό.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι δεσμίδες φωτός από τα όπλα των αστυνομικών που «σαρώνουν» το χώρο του διαμερίσματος ενώ ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί. Ξαφνικά ακούγεται ο ήχος μιας έκρηξης και μια «μπάλα φωτιάς» βγαίνει απο το παράθυρο. Είναι η στιγμή που η 26χρονη βάζει τέλος στη ζωή της πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.




Τα τελευταία λόγια της γυναίκας-καμικάζι πριν ανατιναχθεί
Την ώρα που η εισαγγελία των Παρισίων ερευνά κάθε λεπτομέρεια της ζωής της νεαρής γυναίκας που ενεργοποίησε χτες τα εκρηκτικά  με τα οποία ήταν ζωσμένη σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενί, ένα ακόμη ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Τετάρτης.

Πρόκειται για έναν μικρό διάλογο που είχε η Αϊτμπουλαχσέν με τους αστυνομικούς που είχαν έρθει να τη συλλάβουν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έληξε με τον θάνατό της.

«Πού είναι ο φίλος σου» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στο παρακάτω βίντεο, με τη γυναίκα να απαντά ουρλιάζοντας «δεν είναι φίλος μου».

«Πού είναι» την ξαναρωτούν οι αστυνομικοί χωρίς όμως να προλάβουν να πάρουν απάντηση, αφού εκείνη άρχισε να τους πυροβολεί. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης