Σε συναγερμό και πάλι το Παρίσι: Έκρηξη στο προάστιο του κρησφύγετου των τρομοκρατών

Σε συναγερμό και πάλι το Παρίσι: Έκρηξη στο προάστιο του κρησφύγετου των τρομοκρατών

Οι γαλλικές αρχές δεν είναι σε θέση να διευκρινίσουν από πού προήλθε η έκρηξη ή αν υπάρχουν θύματα - Εμπόλεμη ζώνη το Σεν Ντενί 

Σε συναγερμό και πάλι το Παρίσι: Έκρηξη στο προάστιο του κρησφύγετου των τρομοκρατών
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται εκ νέου το Παρίσι, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο κρησφύγετο των τρομοκρατών στο Σεν Ντενί, το βράδυ της Τετάρτης. 

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην περιοχή κατά την οποία υπήρξαν δύο νεκροί και σημειώθηκαν επτά συλλήψεις, το προάστιο του Παρισιού μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. 

Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικοί τρέχουν στους δρόμους της περιοχής προκειμένου να ερευνήσουν από πού προήλθε η έκρηξη και αν υπάρχουν θύματα.  
Κλείσιμο



Νωρίτερα την Τετάρτη, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα μια γυναίκα που ήταν ζωσμένη με εκρηκτικά να ανατιναχθεί και άλλος ένας τρομοκράτης να πέσει νεκρός από ελεύθερο σκοπευτή.

Μέσα στο διαμέρισμα τελικά συνελήφθησαν τρεις τρομοκράτες, ενώ άλλοι δυο έπεσαν στα χέρια των αρχών εκτός κτιρίου, ένας άντρας και μια γυναίκα.



Ο άνδρας ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που κρύβονταν οι τρομοκράτες και ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει στη γαλλική τηλεόραση λέγοντας ότι απλά τους φιλοξενούσαν κάνοντας χάρη και δίχως να γνωρίζει ποιοι είναι.

Στην επιχείρηση στο διαμέρισμα σκοτώθηκε και ένας σκύλος της γαλλικής αστυνομίας από τα πυρά των τρομοκρατών ενώ έγιναν και άλλες δυο συλλήψεις σε ξεχωριστή επιχείρηση κοντά στην περιοχή.

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης