Οι Anonymous «κατέβασαν» 5.500 λογαριασμούς των τζιχαντιστών από το Twitter

Οι Anonymous «κατέβασαν» 5.500 λογαριασμούς των τζιχαντιστών από το Twitter

Είχαν ανακοινώσει ότι θα επιτεθούν με τον δικό τους cyber τρόπο στο Ισλαμικό Κράτος μετα την επίθεση στο Παρίσι

Οι Anonymous «κατέβασαν» 5.500 λογαριασμούς των τζιχαντιστών από το Twitter
Πράξη έκαναν οι Anonymous την απειλή τους για επίθεση κατά των τζιχαντιστών που εκτόξευσαν πριν από λίγες ώρες ως αντίποινα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Η οργάνωση των χάκερ ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας Pastebin πως ο διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του ISIS ξεκίνησε ήδη.

«Χακάραμε περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους» επιβεβαιώνεται στο μήνυμα. Ο τρόπος των κυβερνοεπιθέσεων αυτών δεν διευκρινίστηκε.
Οι Anonymous δημοσίευσαν τον σχετικό κατάλογο σε ένα φόρουμ με την ετικέτα #daeshbags, που παραπέμπει στην αγγλική υβριστική λέξη "douchebag", δηλαδή σκουπίδι.

Σε μια προφανή απάντηση, ένα μήνυμα αναρτήθηκε μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram όπου καλούνται οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους.
Κλείσιμο

Οι χάκερ Anonymous απειλούν (…) ότι θα εξαπολύσουν μια ευρεία επιχείρηση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ηλίθιοι) γράφει το μήνυμα.

Παρ΄όλα αυτά δεν είναι λίγοι αναλυτές που έσπευσαν να δηλώσουν πως αυτή η κίνηση είναι στην ουσία κακή, καθώς αυτοί οι λογαριασμοί που μπορεί να παρακολουθούνταν,  αφήνοντας πλέον την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες χωρίς πληροφορίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης