Τρόμος σε κλαμπ της Μάλτας, κατέρρευσε γυάλινο μπαλκόνι, τραυματίζοντας 74 παιδιά

Τρόμος σε κλαμπ της Μάλτας, κατέρρευσε γυάλινο μπαλκόνι, τραυματίζοντας 74 παιδιά

Όλοι οι τραυματίες ήταν μεταξύ 13 και 25 ετών - Δύο άτομα βρίσκονται στην εντατική - Άλλα δεκαέξι έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα

Τρόμος σε κλαμπ της Μάλτας, κατέρρευσε γυάλινο μπαλκόνι, τραυματίζοντας 74 παιδιά
Τραγική εξέλιξη είχε η βραδιά διασκέδασης για δεκάδες νεαρούς σε κλαμπ της Μάλτας, όταν γυάλινο μπαλκόνι δεν άντεξε το βάρος του κατάμεστου μαγαζιού, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να παρασύρει στο κενό δεκάδες θαμώνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι αρχές, 74 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στην εντατική μονάδα και δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ άλλα δεκαέξι έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα. Πολλοί από τους τραυματίες ήταν έφηβοι.

Το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα και αποτυπώνει τον πανικό και τον τρόμο που επικράτησε. Στο κατάμεστο κλαμπ βρίσκονταν περισσότεροι θαμώνες, απ' ότι προβλέπεται, ενώ το πάτωμα του ορόφου ήταν κατασκευασμένο από γυαλί. Ξαφνικά καταρρέει και δεκάδες νεαρά παιδιά πέφτουν στο κενό από μεγάλο ύψος, πάνω σε κομμένα γυαλιά και σίδερα. Όλοι οι τραυματίες ήταν από 13 έως 25 ετών.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, ενώ ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μούσκατ επισκέφθηκε τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο και μίλησε με την ιατρική ομάδα που έχει αναλάβει. Στις δηλώσεις του καυτηρίασε το γεγονός ότι στο κλαμπ βρίσκονται ανήλικα παιδιά και διέταξε τη διεξαγωγή πλήρους έρευνας.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης