Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι συμβαίνει όταν οδηγός αστικού λεωφορείου κοιμάται στο τιμόνι

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι συμβαίνει όταν οδηγός αστικού λεωφορείου κοιμάται στο τιμόνι

Ένας οδηγός λεωφορείου στη Ρωσία παίρνει έναν υπνάκο στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να χτυπήσει πάνω σε μία κολόνα, τραυματίζοντας αρκετούς από τους επιβάτες του 

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι συμβαίνει όταν οδηγός αστικού λεωφορείου κοιμάται στο τιμόνι
Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς τρεις διαφορετικές κάμερες μέσα στο λεωφορείο καταγράφουν ένα περιστατικό που από τύχη δεν κόστισε την ζωή σε αρκετούς ανθρώπους. Στο βίντεο βλέπουμε ένα αστικό λεωφορείο στην Ρωσία, σε ώρα που δεν έχει αρκετή κίνηση, και με τον οδηγό σε εμφανή κατάσταση δυσκολίας να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του (πιθανόν λόγω μέθης).

Το τι συμβαίνει μέσα στο λεωφορείο καταγράφεται από τρεις κάμερες. Η πρώτη δείχνει τον δρόμο εμπρός, και την τρελή πορεία του λεωφορείου μέχρι να πέσει πάνω σε μία κολόνα. Η δεύτερη κάμερα, η πιο συγκλονιστική από όλες, δείχνει τον χώρο των επιβατών, οι οποίοι ξαφνικά βρίσκονται στον αέρα και να χτυπούν με δύναμη στα καθίσματα και τα μεταλλικά χωρίσματα μέσα στην καμπίνα. Η εικόνα αυτή είναι πραγματικά συγκλονιστική, γιατί δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως με σχετικά χαμηλή ταχύτητα (που δεν πρέπει να περνά τα 40 χλμ. την ώρα), το ανθρώπινο σώμα είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει τις ισχυρές δυνάμεις που αναπτύσσονται.

Η τρίτη κάμερα παρακολουθεί τον οδηγό, ο οποίος είναι εμφανώς σε αδυναμία να ανταποκριθεί στο έργο του. Καταφανώς κουρασμένος και πιθανόν μεθυσμένος, χάνει σιγά-σιγά την επαφή με την πραγματικότητα και τον παίρνει ο ύπνος. Το τρακάρισμα τον προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα αν και πάλι φαίνεται να τα έχει εντελώς χαμένα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν το βίντεο υπήρξαν επτά τραυματίες, με μία από τις γυναίκες να είναι πιο σοβαρά με χτυπήματα στην σπονδυλική της στήλη. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης