ΗΠΑ: «Εφυγε» ο καρκινοπαθής και φανατικός θαυμαστής του «Star Wars» που είδε πρώτος την ταινία

ΗΠΑ: «Εφυγε» ο καρκινοπαθής και φανατικός θαυμαστής του «Star Wars» που είδε πρώτος την ταινία

Η μόνη του επιθυμία ήταν να δει το τελευταίο «επεισόδιο» της σειράς πριν προβληθεί στους κινηματογράφους πέθανε λίγες ημέρες αφότου εκπληρώθηκε το όνειρό του

ΗΠΑ: «Εφυγε» ο καρκινοπαθής και φανατικός θαυμαστής του «Star Wars» που είδε πρώτος την ταινία
Ο Ντάνιελ Φλίτγουντ, ο φανατικός θαυμαστής του «Πολέμου των Άστρων» που βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου και η μόνη του επιθυμία ήταν να δει το τελευταίο «επεισόδιο» της σειράς πριν προβληθεί στους κινηματογράφους πέθανε λίγες ημέρες αφότου εκπληρώθηκε το όνειρό του.

Ο 32χρονος Ντάνιελ, ο οποίος έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου που είχε εξαπλωθεί στο 90% των πνευμόνων του, πρόλαβε να παρακολουθήσει την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά», η οποία πρόκειται να προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου, ανέφερε μέσω του Facebook η Άσλεϊ Φλίτγουντ.

«Ο Ντάνιελ αγωνίστηκε με σθένος μέχρι το τέλος. Τώρα, είναι με τον Θεό και με τη Δύναμη. Πέθανε γαλήνια στον ύπνο του. Θα είναι πάντα το ίνδαλμά μου, ο ήρωάς μου», έγραψε η σύζυγός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη.

Κλείσιμο


Η επιθυμία του Φλίτγουντ να δει τους αγαπημένους του ήρωες έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Μαρκ Χάμιλ -ο Λιουκ Σκαϊγουόκερ του Πολέμου των Άστρων- αλλά και ο Πίτερ Μέιχιου -Τσουμπάκα- εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Σήμερα, ο λογαριασμός του στο Twitter που είχε γεμίσει με μηνύματα υποστήριξης, κατακλύστηκε από συλλυπητήρια.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση της έβδομης ταινίας του Πολέμου των Άστρων, στην οποία επιστρέφουν και πάλι οι πρωταγωνιστές των τριών πρώτων, ο Χάμιλ, ο Χάρισον Φορντ, η Κάρι Φίσερ και ο Μέιχιου, έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για την πρεμιέρα της έχουν ήδη σπάσει ρεκόρ στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης