Οργή κατά του ΒΒC για το αεροσκάφος που κατέρριψαν με πύραυλο στο «Doctor Who»

Οργή κατά του ΒΒC για το αεροσκάφος που κατέρριψαν με πύραυλο στο «Doctor Who»

Μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στη χερσόνησο του Σινά -Ήταν λάθος λένε οι τηλεθεατές η προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου σε μία τόσο ευαίσθητη στιγμή 

Οργή κατά του ΒΒC για το αεροσκάφος που κατέρριψαν με πύραυλο στο «Doctor Who»
Την... οργή τους εξέφρασαν χιλιάδες τηλεθεατές οι οποίοι στράφηκαν κατά του ΒΒC μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς «Doctor Who» όπου δείχνει ένα αεροπλάνο να καταρρίπτεται, μόλις μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στο Σινά όπου έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.



Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς διαμαρτυρήθηκαν μέσα από τα social media τονίζοντας πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και πως δεν έπρεπε να βγει στον αέρα το συγκεκριμένο επεισόδιο αφού υπάρχει αυτή η σκηνή, όταν μάλιστα οι υποψίες για τρομοκρατικό χτύπημα πάνω από το Sharm el Sheikh αυξάνονται όλο και περισσότερο. 

Προβλήθηκε μάλιστα λίγες ημέρες αφότου Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριξαν ότι οι τζιχαντιστές  θα μπορούσαν να έχουν ρίξει το μοιραίο αεροσκάφος, που κατευθυνόταν προς την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, βάζοντας βόμβα. 
Κλείσιμο



Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Doctor Who» έπαιξε στον αέρα η σκηνή του περαμενου επεισοδίου στην οποία η Jenna Coleman, που υποδύεται την Clara εκτοξεύει ένα πύραυλο με σκοπό να ρίξει το αεροπλάνο. 



Το αεροσκάφος καταρρίπτεται και στη συνέχεια τα συντρίμμια του φλέγονται στο σημείο της πρόσκρουσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης