Καναδός έκανε πρόταση γάμου στην καλή του με μονόπετρο από... φρονιμίτη

Καναδός έκανε πρόταση γάμου στην καλή του με μονόπετρο από... φρονιμίτη

«Τα διαμάντια είναι υπερεκτιμημένα», απάντησε εκείνη, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζεται πολύτιμους λίθους για να καταλάβει πόσο την αγαπάει ο σύντροφός της

Καναδός έκανε πρόταση γάμου στην καλή του με μονόπετρο από... φρονιμίτη
Η  Carlee Leifkes και ο Lucas Unger δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, επομένως δεν ήθελαν ένα συνηθισμένο δαχτυλίδι να συμβολίζει την κοινή τους απόφαση να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Το ζευγάρι που ζει στην Καλιφόρνια είχε συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου και οι δύο ερωτευμένοι νέοι είχαν αποφασίσει να διαλέξουν από κοινού το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Όταν λοιπόν ο Lucas πρότεινε να χαρίσει στην Carlee ένα δαχτυλίδι με ένα «κομμάτι του εαυτού του», συγκεκριμένα με τον... φρονιμίτη του, εκείνη δέχτηκε με ενθουσιασμό.



Ο Unger έκανε επίσημα πρόταση στην καλή του το βράδυ του Χάλοουιν και πέρασε στο δάχτυλό της το κάπως ανατριχιαστικό δαχτυλίδι για να λάβει στη συνέχεια καταφατική απάντηση. 
Κλείσιμο

Όπως δήλωσε η νεαρή γυναίκα στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου πόσταρε και φωτογραφία του πρωτότυπου δαχτυλιδιού, είναι ξετρελαμένη με το νέο της κόσμημα. «Τα διαμάντια είναι υπερεκτιμημένα», πρόσθεσε η Carlee, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζεται πολύτιμους λίθους για να καταλάβει πόσο την αγαπάει ο σύντροφός της, αφού εγκατέλειψε τη χώρα του (τον Καναδά) για να ζήσει μαζί της στις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης