Ταϊλάνδη: 17χρονη «βασίλισσα ομορφιάς» γονατίζει για να ευχαριστήσει την φτωχή μητέρα της

Ταϊλάνδη: 17χρονη «βασίλισσα ομορφιάς» γονατίζει για να ευχαριστήσει την φτωχή μητέρα της

Η 17χρονη Khanittha Phasaeng, στέφθηκε βασίλισσα ομορφιάς σε διαγωνισμό στην Ταϊλάνδη - Η κοπέλα μετά την στέψη της έτρεξε να ευχαριστήσει την φτωχή μητέρα της που μάζευε σκουπίδια για να την μεγαλώσει

Ταϊλάνδη: 17χρονη «βασίλισσα ομορφιάς» γονατίζει για να ευχαριστήσει την φτωχή μητέρα της
Ένα νεαρό κορίτσι στην Ταϊλάνδη έγινε είδηση στην χώρα της και όχι μόνο, για την πράξη που έκανε, αμέσως μετά την στέψη της ως «βασίλισσα ομορφιάς» στα καλλιστεία για την «Μις Uncensored News Thailand 2015». Η 17χρονη  Khanittha Phasaeng, αμέσως μετά την στέψη της, έσπευσε στην γενέτειρά της, φορώντας ακόμα την τιάρα της και την μεταξωτή κορδέλα των καλλιστείων για να συναντήσει την μητέρα της.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον Τύπο στην Ταϊλάνδη, που δημοσιεύει και τις σχετικές συγκινητικές φωτογραφίες, η 17χρονη έπεσε στα γόνατα και ευχαρίστησε την μητέρα της, που την μεγάλωσε μόνη, μαζεύοντας και ανακυκλώνοντας σκουπίδια. Η φωτογράφιση έγινε μπροστά σε κάδους σκουπιδιών και η νεαρή «βασίλισσα ομορφιάς», δήλωσε ότι και η ίδια βοηθούσε την μητέρα της στην συλλογή σκουπιδιών, μια εργασία που ποτέ δεν θεώρησε ότι την υποτιμά.



Η οικογένεια της 17χρονης είναι τόσο φτωχή, που μετά τις σπουδές της στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν υπήρξε η δυνατότητα να συνεχίσει τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο. Η εφημερίδα Bangkok Post αναφέρει ότι παρόλο που μετά την  στέψη της η  Khanittha έχει  δεχθεί πολλές προτάσεις για να συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε κινηματογραφικές ταινίες, η μητέρα της θα συνεχίσει να εργάζεται στην συλλογή και ανακύκλωση σκουπιδιών.



Σε πολλές χώρες της Ασίας συνηθίζεται να δείχνει κάποιος τον ύψιστο σεβασμό απέναντι σε ένα πρόσωπο, για οποιοδήποτε λόγο, γονατίζοντας μπροστά του.           
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης