Καρέ καρέ η σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα από επίδοξο βιαστή

Καρέ καρέ η σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα από επίδοξο βιαστή

Ευτυχώς για τη νεαρή, το αγόρι της που ήταν μέσα στο σπίτι άκουσε τις κραυγές της και έσπευσε να τη βοηθήσει, με αποτέλεσμα ο άγνωστος δράστης να τραπεί σε φυγή

Καρέ καρέ η σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα από επίδοξο βιαστή
Ένα σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Mail Online καταγράφει καρέ-καρέ την επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα από έναν επίδοξο βιαστή στην εξώπορτα του σπιτιού της την περασμένη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η 20χρονη επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της περίπου στις οκτώ το απόγευμα και, ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα, ξαφνικά ο δράστης της επιτέθηκε από πίσω και την έριξε στο έδαφος προκειμένου να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Ευτυχώς για τη νεαρή, το αγόρι της που ήταν μέσα στο σπίτι άκουσε τις κραυγές της και έσπευσε να τη βοηθήσει, με αποτέλεσμα ο άγνωστος δράστης να τραπεί σε φυγή.

Κλείσιμο
Η επίθεση, η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, έλαβε χώρα στην περιοχή Κλάπαμ του Λονδίνου όπου, σύμφωνα το δημοσίευμα, τελευταία έχουν σημειωθεί αρκετά παρόμοια κρούσματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας άνδρας έχει συλληφθεί σε σχέση με τα προαναφερθέντα περιστατικά και ανακρίνεται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης