Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Έγραφε στο προφίλ του: «Αιμομικτική διασκέδαση με μικρές ηλικίες. Περιμένουμε παιδί. Πρόθυμος να το μοιραστώ»

Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Ένας Βρετανός που διένειμε σοκαριστικές εικόνες παιδικής κακοποίησης και είχε «προσφερθεί» να μοιραστεί το αγέννητο παιδί του με άλλους ανώμαλους καταδικάστηκε σε μόλις 2 χρόνια φυλάκισης με 18μηνη αναστολή και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.


Όπως αποφάσισε το  δικαστήριο του Γκλόστερ Κράουν, ο Νέιθαν Γκριν δεν θα περάσει ούτε μία μέρα ακόμη στη φυλακή, παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί πως διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφίας και παρά την online ομολογία του ότι είναι και ο ίδιος παιδόφιλος και προτίθεται να κακοποιήσει το ίδιο του το παιδί.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο όταν κατάφερε να τον συνδέσει με ένα προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είχε δημιουργήσει με το ψευδώνυμο Crazer49. Στο προφίλ αυτό έγραφε χαρακτηριστικά: «Αιμομικτική διασκέδαση με μικρές ηλικίες. Περιμένουμε παιδί. Πρόθυμος να το μοιραστώ».
Κλείσιμο

Όταν έκαναν έφοδο σπίτι του, οι αρχές ανακάλυψαν σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο, που υπάγονται στην χειρότερη κατηγορία παιδικής κακοποίησης. Το υλικό αυτό περιγράφηκε ως «αποκρουστικό» από τον δικαστή που ανακοίνωσε σήμερα την ποινή. «Το χειρότερο με αυτές τις υποθέσεις είναι ότι πραγματικά παιδιά υποβάλλονται σε αυτές τις τις φρικτές πράξεις προκειμένου να τραβηχτούν αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες», τόνισε ο δικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεία επενέβη και πήρε υπό την προστασία της το παιδί του νεαρού, που γεννήθηκε όταν εκείνος βρισκόταν υπό κράτηση, αναμένοντας την δίκη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης