Τραμπ: Είχα δύσκολη ζωή, ξεκίνησα μόνο με ένα εκατ. δολάρια δανεικά από τον πατέρα μου

Τραμπ: Είχα δύσκολη ζωή, ξεκίνησα μόνο με ένα εκατ. δολάρια δανεικά από τον πατέρα μου

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που διεκδικεί το χρίσμα των συντηρητικών προσπάθησε να συγκινήσει το κοινό διηγούμενος πώς έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του real estate

Τραμπ: Είχα δύσκολη ζωή, ξεκίνησα μόνο με ένα εκατ. δολάρια δανεικά από τον πατέρα μου
Μία ακόμα εξωφρενική δήλωση έκανε σήμερα ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε μία εκδήλωση στο Νιου Χάμσαϊρ. 

Θέλοντας να δείξει ότι η σημερινή του επιτυχία δεν είναι τυχαία αλλά το αποτέλεσμα σκληρού αγώνα, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που διεκδικεί το χρίσμα των συντηρητικών προσπάθησε να συγκινήσει το κοινό διηγούμενος πώς έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του real estate.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στο Μπρούκλιν με ένα μικρό δάνειο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μου έδωσε ο πατέρας μου. Μετά ήρθα στο Μανχάταν. Έπρεπε να τον ξεπληρώσω και μάλιστα με τόκο. Όμως ήρθα στο Μανχάταν και άρχισα να αγοράζω οικόπεδα. Και τα πήγα τέλεια».

Αν και ο πάμπλουτος Τραμπ διηγήθηκε προφανώς αυτήν την ιστορία για να συγκινήσει το κοινό, ίσως και να τους δείξει ότι κατανοεί τα οικονομικά τους προβλήματα, όμως οι αντιδράσεις των παρευρισκομένων στην αίθουσα έδειξαν ότι τα λόγια του είχαν μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα.

«Είπατε ότι περάσατε δύσκολα στα πρώτα σας βήματα, αλλά ότι ο μπαμπάς σας σάς έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό μάλλον ακούγεται “πανεύκολο” στους περισσότερους ανθρώπους», είπε ο δημοσιογράφος Ματ Λάουερ στον υποψήφιο ρεπουμπλικανό.
Κλείσιμο

«Έχεις δίκιο. 'Ομως ένα εκατομμύριο δολάρια δεν είναι τίποτα μπροστά στην αυτοκρατορία που τελικά κατάφερα να χτίσω», απάντησε ο Τραμπ. Ωστόσο αυτή η διευκρίνηση δεν στάθηκε αρκετή για να κατευνάσει τους 125 ψηφοφόρους που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο της πόλης για να τον ακούσουν και να του θέσουν ερωτήσεις.

«Πρέπει να γίνετε πιο ταπεινός», είπε χαρακτηριστικά μία ενοχλημένη γυναίκα που πήρε τον λόγο μετά τις αυτάρεσκες δηλώσεις του Τραμπ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης