Ντόναλντ Τραμπ: Αν ήμουν πρόεδρος θα είχα αποτρέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Ντόναλντ Τραμπ: Αν ήμουν πρόεδρος θα είχα αποτρέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ υποστήριξε ότι οι τρομοκράτες δε θα βρίσκονταν στη χώρα

Ντόναλντ Τραμπ: Αν ήμουν πρόεδρος θα είχα αποτρέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους
Την πεποίθησή του ότι αν βρισκόταν στην προεδρία των ΗΠΑ θα είχε αποτρέψει τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους εξέφρασε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας που συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του τόνισε πως αν ήταν πρόεδρος στη θέση του Τζορτζ Μπους η 11η Σεπτεμβρίου δε θα συνέβαινε ποτέ.

Επισημαίνοντας πως δε θέλει να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, πρόσθεσε πως η πολιτική του για το μεταναστευτικό είναι τόσο αυστηρή που οι τρομοκράτες δε θα είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε αμερικανικό έδαφος, επομένως ούτε θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στα αεροσκάφη που κατέληξαν στους Δίδυμους Πύργους σκορπώντας πανικό και θάνατο.

Μιλώντας στο Fox News ο Τραμπ δήλωσε πως «οι δράστες δε θα ήταν σε θέση να πιλοτάρουν αμερικανικά αεροσκάφη. Επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτοί οι άνθρωποι να μην βρίσκονταν στη χώρα».

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και αδελφό του Τζορτζ Μπους, Τζεμπ, δήλωσε: «Δεν κατηγορώ τον Τζορτζ Μπους, αλλά δε θέλω ο Τζεμπ Μπους να λέει ότι ο αδελφός του μας κράτησε ασφαλείς, γιατί η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες στην ιστορία αυτής της χώρας».
Κλείσιμο

Ο Τραμπ δεν περιορίστηκε, όμως, στις δηλώσεις, αλλά προχώρησε και σε σχετικές αναρτήσεις στο Twitter όπου είναι ιδιαίτερα δραστήριος.

Συνέχισε, λοιπόν, την επίθεσή του στον Μπους γράφοντας: «Τζεμπ, γιατί ο αδελφός σου επιτέθηκε και αποσταθεροποίησε τη Μέση Ανατολή με την εισβολή στο Ιράκ αφού δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής; Κακή πληροφόρηση;».

Σε δεύτερο μήνυμά του, μάλιστα, συνέχισε καλώντας τον Τζεμπ Μπους να σταματήσει να υπερασπίζεται τον αδελφό του και να εστιάσει στα ελαττώματά του και πώς να τα διορθώσει.

Ο Τζεμπ Μπους πάντως συνεχίζει να υπερασπίζεται τη στάση του αδελφού του λέγοντας πως έπραξε όπως κάθε πρόεδρος θα έπρεπε να δράσει, «ένωσε τη χώρα, την οργάνωσε και μας κράτησε ασφαλείς. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η πλειονότητα των Αμερικανών το πιστεύει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης