Φρίκη στην Ινδία: Όχλος λύντσαρε μέχρι θανάτου έναν λαθρέμπορο... αγελάδων!

Φρίκη στην Ινδία: Όχλος λύντσαρε μέχρι θανάτου έναν λαθρέμπορο... αγελάδων!

Ο όχλος, τον οποίο αποτελούσαν Ινδουϊστές, χτύπησε μέχρι θανάτου έναν 28χρονο επειδή προσπάθησε να μεταφέρει λαθραία αγελάδες και ταύρους

Φρίκη στην Ινδία: Όχλος λύντσαρε μέχρι θανάτου έναν λαθρέμπορο... αγελάδων!
Άλλη μια φρικιαστική ιστορία με τον λιντσάρισμα ενός πολίτη για την εμπλοκή του σε υπόθεση με αγελάδες ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ινδία.

Αυτή τη φορά ο όχλος, τον οποίο αποτελούσαν Ινδουϊστές, χτύπησε μέχρι θανάτου έναν 28χρονο επειδή προσπάθησε να μεταφέρει λαθραία αγελάδες και ταύρους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η ομάδα των Ινδουϊστών εντόπισε το φορτηγό με το παράνομο φορτίο και επιτέθηκε στους επιβαίνοντες σε αυτό με ραβδιά.

Κάποιοι από τους επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή σε ένα διπλανό δάσος με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό. Όταν ο όχλος εντόπισε τον 28χρονο τον χτύπησε τόσο άσχημα ώστε να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα από τα τραύματά του.

Οι υπόλοιποι τέσερις επιζήσαντες της άγριας επίθεσης κρατούνται με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων καθώς οι πέντε αγελάδες και οι δέκα ταύροι υπέστησαν τραυματισμούς κατά τη μεταφορά τους.
Κλείσιμο

Οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα στην Ινδία και η κακή μεταχείρισή τους θεωρείται αδίκημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης