Βίντεο: Καρέ καρέ η επίθεση που δέχθηκε ένας Βρετανός στην Ίμπιζα από άγνωστο... «κανίβαλο»

Βίντεο: Καρέ καρέ η επίθεση που δέχθηκε ένας Βρετανός στην Ίμπιζα από άγνωστο... «κανίβαλο»

Ο άγνωστος άρχισε να τον χτυπά και να του δαγκώνει το πρόσωπο, μουγκρίζοντας σαν ζώο, χωρίς προφανή αιτία

Βίντεο: Καρέ καρέ η επίθεση που δέχθηκε ένας Βρετανός στην Ίμπιζα από άγνωστο... «κανίβαλο»
Μία βάναυση επίθεση που διήρκεσε για είκοσι ολόκληρα λεπτά εις βάρος ενός Βρετανού DJ κατέγραψε η κάμερα ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στην είσοδο μίας πολυκατοικίας στην Ίμπιζα.

Ο Κένι ΜακΣουίν ξεκίνησε να εργάζεται στην Ίμπιζα πριν από δύο χρόνια, με εμφανίσεις στα πιο δημοφιλή κλαμπ της περιοχής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, πρόκειται για μία προσωπικότητα που είναι αρκετά γνωστή στο νησί, αφού με τον συνεργάτη του αποτελούσαν δύο από τους πιο περιζήτητους DJ στον «παράδεισο των κλάμπερ».

Ωστόσο, η ειδυλλιακή του ζωή στη εξωτική Ίμπιζα καταστράφηκε πριν από περίπου 3 εβδομάδες, όταν έπεσε θύμα μίας απίστευτα βίαιης επίθεσης από έναν άγνωστο Ισπανό, ο οποίος τον χτυπούσε επί 20 ολόκληρα λεπτά, δαγκώνοντάς του το πρόσωπο και... μουγκρίζοντας σαν άγριο ζώο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του Βρετανού.

Η απίστευτη περιπέτειά του ΜακΣουίν ξεκίνησε όταν, γυρνώντας από τη δουλειά του, κατευθύνθηκε προς την είσοδο της πολυκατοικίας του προκειμένου να φτάσει στο διαμέρισμά του. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος του είπε ότι είναι αστυνομικός και τον ρώτησε τι γυρεύει στο κτίριο. 

Ο Βρετανός απάντησε ότι είναι ένοικος της πολυκατοικίας, ωστόσο ο άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε και τον έσπρωξε προς τον τοίχο. Σοκαρισμένος, ο ΜακΚουίν κατάφερε να του ξεφύγει και να απομακρυνθεί από την είσοδο. Μετά από λίγο ωστόσο, επέστρεψε για να επιχειρήσει ξανά να μπει στο διαμέρισμά του και τότε δέχθηκε επίθεση από τον εξοργισμένο άνδρα, που συνέχιζε να «περιπολεί» την είσοδο.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Mirror, ο ξυλοδαρμός του 38χρονου άνδρα κράτησε για τόσο πολλή ώρα που ο δράστης φαίνεται στο βίντεο να «κάνει ένα διάλειμμα» για να βγάλει το σακάκι του και να σκουπίσει τον ιδρώτα του προτού συνεχίσει να δέρνει το τρομοκρατημένο θύμα του.

Όπως κατήγγειλε ο Βρετανός, όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί μετά από ένα περίπου εικοσάλεπτο, αντί να συλλάβουν τον δράστη, ακινητοποίησαν το ίδιο το θύμα στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, του είπαν απλώς ότι ο επιτιθέμενος τον πέρασε για διαρρήκτη, χωρίς να του δώσουν οποιαδήποτε άλλη εξήγηση ή έστω τα στοιχεία του άνδρα που κόντεψε να τον σκοτώσει.

Ο 38χρονος DJ, που υπέστη βαριά τραύματα από τα χτυπήματα και τις δαγκωνιές του άγνωστου «κανίβαλου», αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ίμπιζα και να επιστρέψει στη Βρετανία καθώς η ιδέα ότι θα μπορούσε να συναντήσει ξανά τον βασανιστή του – που προφανώς προστατεύεται από τις αρχές –  τον γέμιζε τρόμο.

Σήμερα, προσπαθεί να μάθει τα στοιχεία του αγνώστου που έγινε ο εφιάλτης του και έχει ξεκινήσει έναν αγώνα ώστε να οδηγηθεί αυτός ο άνδρας στη δικαιοσύνη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης