Βίντεο: Παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα για χάρη μιας... κόλλας

Βίντεο: Παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα για χάρη μιας... κόλλας

Μία ρωσική τηλεοπτική εκπομπή θέλοντας να δείξει ότι δεν... κολλάει πουθενά, έβαλε τον παρουσιαστή της να κρεμαστεί ανάποδα από αερόστατο έχοντας απλά κολλήσει τα πόδια του σε μία σανίδα

Βίντεο: Παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα για χάρη μιας... κόλλας
Στον σύγχρονο κόσμο της εικόνας όπου τίποτα πια δεν είναι αρκετό εκτός από την επόμενη μεγάλη τρέλα, ένας Ρώσος παρουσιαστής αποφάσισε να δει τον κόσμο ανάποδα, έχοντας ως μόνη επαφή με τη ζωή (και την λογική) ένα ελαφρύ στρώμα κόλλας ανάμεσα στα παπούτσια και μία σανίδα.

Κρεμασμένος σε ύψος πάνω από 1500 μέτρα και θέλοντας να αποδείξει πόσο δυνατή είναι η συγκεκριμένη κόλλα που χρησιμοποίησε, ο παλαβός Ρώσος Ντιμίτρι Ντεμίν κρεμάστηκε ανάποδα για χάρη της εκπομπής Chudo Tehniki (ή αλλιώς, «Τα θαύματα της Τεχνολογίας»).

Η πτήση έγινε στα περίχωρα της Μόσχας, και εξελίχθηκε με ικανοποιητικό τρόπο, καθώς πέρα από την αποτελεσματικότητα της κόλλας, αποδείχτηκε περίτρανα και η ικανότητα του Ντιμίτρι στην πτήση με αλεξίπτωτο.

Κλείσιμο
Το τελικό συμπέρασμα, πέρα από την αγνώστου ταυτότητας αλλά εξαιρετική ρωσική κόλλα (που μάλλον δεν μας ενδιαφέρει), έχει να κάνει με την ικανότητα του τηλεοπτικού φακού να δημιουργεί γεγονότα εκ του μηδενός. Και να κάνει το παγκόσμιο ιντερνετικό κοινό να... κολλάει με διάφορες τέτοιες ακρότητες των δεκαπέντε λεπτών διασημότητας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης