«Βαμπιρική» ανόρθωση στήθους: Η νέα μόδα στην κοσμητική ιατρική

«Βαμπιρική» ανόρθωση στήθους: Η νέα μόδα στην κοσμητική ιατρική

Ο Δρ. Ρούνελς, ο γιατρός που εφηύρε το ήδη δημοφιλές «vampire facial», αποφάσισε να εφαρμόσει την πρωτοποριακή του μέθοδο και... νοτιότερα

«Βαμπιρική» ανόρθωση στήθους: Η νέα μόδα στην κοσμητική ιατρική
Μετά το «βαμπιρικό» λίφτινγκ προσώπου, που έγινε διάσημο από την Κιμ Καρντάσιαν όταν πόσταρε στο Instagram μία selfie με το πρόσωπό της κυριολεκτικά βουτηγμένο στο αίμα, η νέα τάση της κοσμητικής ιατρικής κατεβαίνει... νοτιότερα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως ισχυρίζονται όσες την έχουν δοκιμάσει.



Κλείσιμο
Ο Δρ. Ρούνελς, ο γιατρός που εφηύρε το ήδη δημοφιλές «vampire facial», αποφάσισε να εφαρμόσει την πρωτοποριακή του μέθοδο και στα στήθη των ασθενών του, ώστε να τους δώσει πιο νεανική και στητή εμφάνιση, εξαφανίζοντας τις ραγάδες και τη χαλάρωση αλλά βελτιώνοντας και την αίσθηση στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ιδού πως λειτουργεί η ριζοσπαστική θεραπεία: Ο Δρ. Ρούνελς αφαιρεί αίμα από το χέρι της ασθενούς και στη συνέχεια το επεξεργάζεται σε ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας, που διαχωρίζει το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) από τα υπόλοιπα στοιχεία.



Στη συνέχεια, το PRP εγχύεται στο στήθος με τη βοήθεια συριγγών, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και νέων αιμοφόρων αγγείων και λιπώδους ιστού, με αποτέλεσμα τα στήθη να δείχνουν πιο σφιχτά και σφριγηλά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο metro.co.uk, η θεραπεία κοστίζει 1.800 δολάρια, γεγονός που την κατατάσσει στις πιο ακριβές θεραπείες ανόρθωσης χωρίς νυστέρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δρ. Ρούνελς η «βαμπιρική» ανόρθωση είναι τόσο αποτελεσματική που επιτρέπει στις γυναίκες να δείχνουν άψογες ακόμα και όταν δεν φορούν στηθόδεσμο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης