Σαουδική Αραβία: Ακρωτηρίασαν οικιακή βοηθό επειδή πήγε να αποδράσει από τα αφεντικά της

Σαουδική Αραβία: Ακρωτηρίασαν οικιακή βοηθό επειδή πήγε να αποδράσει από τα αφεντικά της

Αντί για μία καλύτερη και πιο άνετη ζωή, στη Σαουδική Αραβία την περίμενε μία πραγματική κόλαση

Σαουδική Αραβία: Ακρωτηρίασαν οικιακή βοηθό επειδή πήγε να αποδράσει από τα αφεντικά της
Την τραγική ιστορία μίας οικιακής βοηθού από την Ινδία που υπέφερε τα πάνδεινα στα χέρια των Σαουδαράβων αφεντικών της έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, με σημερινό της δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Kasturi Munirathinam, που κατάγεται από το Τσενάι της Ινδίας, αποφάσισε πριν αρκετό καιρό να πάει να δουλέψει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι μίας πλούσιας οικογένειας στο Ριάντ, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορούσε να ξεφύγει από τη φτώχεια της χώρας της.

Ωστόσο, αντί για μία καλύτερη και πιο άνετη ζωή, στη Σαουδική Αραβία την περίμενε μία κόλαση αφού οι εργοδότες της αποδείχτηκαν πραγματικά κτήνη, που την βασάνιζαν και την άφηναν νηστική όταν δεν τους ευχαριστούσε η δουλειά της. 

Κλείσιμο
Όπως υποστηρίζει η Munirathinam και η οικογένειά της, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι των Σαουδαράβων, η άτυχη οικιακή βοηθός υφίστατο καθημερινή κακοποίηση, με ξύλο και στέρηση τροφής, ενώ σύντομα τα αφεντικά της άρχισαν να της παρακρατούν και τον πενιχρό μισθό των 200 ευρώ που έπαιρνε τον μήνα. 

Έχοντας πλέον απελπιστεί και μην ξέροντας τι άλλο να κάνει, η Ινδή απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές προκειμένου να παραπονεθεί για τους εργοδότες της με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει η ίδια, να εξοργιστεί ακόμα περισσότερο η αφεντικίνα της. 

Συγκλονισμένη, η αδερφή της άτυχης γυναίκας περιέγραψε τη στιγμή του ακρωτηριασμού σε ένα ινδικό τηλεοπτικό κανάλι: «Όταν προσπάθησε να αποδράσει από τα βασανιστήρια, η γυναίκα που την είχε προσλάβει της έκοψε το χέρι. Τότε η αδερφή μου έπεσε κάτω και τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη. Το περιστατικό συνέβη αφού παραπονέθηκε για τα βασανιστήρια που την υπέβαλαν οι εργοδότες της».

Μετά τον ακρωτηριασμό της, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ριάντ όπου νοσηλεύεται ακόμα σε σταθερή κατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης