Βίντεο: Απίστευτο σκηνικό, δείτε πως «απέδρασε» ένα μηχανάκι από ανατροπή φορτηγού

Βίντεο: Απίστευτο σκηνικό, δείτε πως «απέδρασε» ένα μηχανάκι από ανατροπή φορτηγού

Κυριολεκτικά για ελάχιστα χιλιοστά γλιτώνει τη ζωή του ο οδηγός της μικρής μηχανής, ενώ πίσω του «γκρεμίζεται το σύμπαν»

Βίντεο: Απίστευτο σκηνικό, δείτε πως «απέδρασε» ένα μηχανάκι από ανατροπή φορτηγού
Προκαλεί σοκ και μόνο σαν εικόνα, πόσω μάλλον να βρεθεί κάποιος σε ανάλογη κατάσταση... Η κάμερα συνέλαβε ένα απίστευτο σκηνικό σε διασταύρωση «καρμανιόλα» της κινεζικής πόλης Ναντόνγκ, στην επαρχία Γιανγκσού. Μηχανή μικρού κυβισμού γλιτώνει για ελάχιστα χιλιοστά από την ανατροπή ενός μεγάλου φορτηγού, ακριβώς από πίσω της, προκαλώντας τα επιφωνήματα σοκ όσων έγιναν αυτόπτες μάρτυρες.

Το μηχανάκι διέρχεται μία μεγάλη διασταύρωση, στην οποία τα αυτοκίνητα κινούνται προς... κάθε κατεύθυνση, όταν ένα μεγάλο φορτηγό, με τα φρένα σπασμένα, «μπαίνει» στη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα. Το βαρύ όχημα βγαίνει εκτός ελέγχου και ανατρέπεται ακριβώς «πάνω» από τη μικρή μηχανή. Καθώς «γκρεμίζεται» προς τη δεξιά πλευρά, το μηχανάκι συνεχίζει την πορεία του, περνώντας ελάχιστα χιλιοστά από το φορτηγό, ενώ ο οδηγός φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει με διαφορά φάσης ελάχιστων κλασμάτων δευτερολέπτου, σκύβοντας μηχανικά το κεφάλι του, ενώ το φορτηγό σέρνεται στην άσφαλτο προς το μέρος του!

Το συμβάν καταγράφηκε από διάφορες οπτικές γωνίες, καθώς οι Κινέζοι συνεπιβάτες έχουν αναπτύξει την... ψύχωση να καταγράφουν κάθε ενέργεια που συμβαίνει γύρω τους. Παρ' ότι η εικόνα είναι σοκαριστική, κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ το μηχανάκι συνέχισε την πορεία του!

Ο Κινέζος τροχονόμος που βρισκόταν υπηρεσία στη συγκεκριμένη διασταύρωση, ονόματι Λιου Βέι, περιέγραψε με έκπληξη το περιστατικό, λέγοντας πως το μηχανάκι... ένιωσε τη σκόνη του φορτηγού, θέλοντας να αναδείξει την απόσταση που χώριζε το φορτηγό από το μοτοποδήλατο, ενώ χαρακτήρισε «εξαιρετικά επικίνδυνο» το όλο συμβάν.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης