ΗΠΑ: Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας και κόλλησε το μάτι της!

ΗΠΑ: Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας και κόλλησε το μάτι της!

«Ένιωσα το μάτι μου να καίει και το έκλεισα», δηλώνει η γυναίκα - Ισχυρίζεται ότι δε μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση γιατί δεν έχει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό

ΗΠΑ: Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας και κόλλησε το μάτι της!
Σαν εφιάλτης ακούγεται η ιστορία μίας γυναίκας από την Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία κόλλησε κατά λάθος το μάτι της με κόλλα στιγμής.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WPBF-TV η Κάθριν Γκέιτος ένιωσε ένα ξένο σώμα στο αριστερό μάτι της και ζήτησε από κάποιον να της φέρει ένα σωληνάριο με τεχνητά δάκρυα, ωστόσο αυτό που πήρε στα χέρια της ήταν τελικά κόλλα στιγμής.

«Κάτι μπήκε στο μάτι μου και φώναξα από κάποιον άλλον να μου φέρει σταγόνες για τα μάτια από την τσάντα μου, αλλά μου έφερε κόλλα», δήλωσε η γυναίκα.

Κλείσιμο
«Μόλις την ένιωσα στο μάτι μου, αισθάνθηκα να καίει και έκλεισα το βλέφαρο φωνάζοντας να καλέσουν για ασθενοφόρο», συμπλήρωσε η Γκέιτος, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα ωστόσο υποστηρίζει ότι δε μπορεί να υποβληθεί σε απαιτούμενη επέμβαση καθώς δε διαθέτει το χρηματικό ποσό που της ζητείται.

Παρότι μπορεί το περιστατικό να μοιάζει απίστευτο, ο καθηγητής οφθαλμιατρικής Πανκτάζ Γκούπτα του Πανεπιστημίου του Κλίβελαντ, δηλώνει πως πολλοί είναι εκείνοι που κατά λάθος χρησιμοποιούν κόλλα αντί κολλύριο.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν είναι να μην πανικοβληθούν», δήλωσε στο δίκτυο ABC, εξηγώντας πως σταδιακά τα βλέφαρα θα ανοίξουν και η κόλλα θα «εξασθενίσει».

Παρ’όλα αυτά, ο καθηγητής τονίζει πως ο ασθενής πρέπει να απευθυνθεί άμεσα σε οφθαλμίατρο, αλλά να μην πανικοβληθεί γιατί δε θα χάσει την όρασή του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης