Βίντεο: Γυμνή επιβάτης μοτοσικλέτας αναστατώνει ρωσική πόλη

Βίντεο: Γυμνή επιβάτης μοτοσικλέτας αναστατώνει ρωσική πόλη

Aποφάσισε να καβαλήσει τη μηχανή ενός φίλου της και να κάνει βόλτα στους δρόμους της πόλης της φορώντας μόνο ένα string, μαύρες ψηλοτάκουνες  γόβες και φυσικά... κράνος

Βίντεο: Γυμνή επιβάτης μοτοσικλέτας αναστατώνει ρωσική πόλη
Νέο νόημα στην έκφραση «easy rider» έδωσε μία Ρωσίδα καλλονή που αποφάσισε να καβαλήσει τη μηχανή ενός φίλου της και να κάνει βόλτα στους δρόμους της πόλης της φορώντας μόνο ένα string, μαύρες ψηλοτάκουνες  γόβες και φυσικά... κράνος (γιατί πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια).

Η καλλίγραμμη κοπέλα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους συμπολίτες της στο Ροστόφ της μακρινής Ρωσίας, προσφέροντάς τους ένα αξέχαστο θέαμα που σίγουρα δεν έχουν συνηθίσει να αντικρίζουν στους δρόμους της πόλης τους. 

Μάλιστα, φρόντισε να καταγράψει την ξέφρενη βόλτα της σε βίντεο, το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες του διαδικτύου συγκεντρώνοντας εκατοντάδες views για... ευνόητους λόγους.

Κλείσιμο
Αν και πολλοί ενδεχομένως θα κατακρίνουν την νεαρή για το θράσος της, αφού στο βίντεο φαίνεται αρκετές φορές να κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γύρω οδηγούς, οφείλει κανείς να αναγνωρίσει το... κουράγιο της, αφού στη συγκεκριμένη ρωσική πόλη η θερμοκρασία τη νύχτα αγγίζει συνήθως τους -1 βαθμούς Κελσίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης