Daily Mail: Η σοκαριστική απόδειξη ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αμάχους στη Συρία

Daily Mail: Η σοκαριστική απόδειξη ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αμάχους στη Συρία

Θραύσματα από οβίδα καρφωμένα στο κεφάλι τρίχρονου αγοριού  δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα

Daily Mail: Η σοκαριστική απόδειξη ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αμάχους στη Συρία
Ο τρίχρονος Fadi ουρλιάζει από τον πόνο παρακαλώντας τους γιατρούς να του αφαιρέσουν από το κεφαλάκι του το θραύσμα μετάλλου που ενσωματώθηκε στο κρανίο του. 



Κλείσιμο
Ο τρίχρονος από τη Συρία χτυπήθηκε από οβίδα όταν ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη Χομς την περασμένη Κυριακή.



Το σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει το μικρό παιδί σοβαρά τραυματισμένο δημοσιεύθηκε από γιατρούς της Συρίας ως απόδειξη ότι τα ρωσικά μαχητικά σκοτώνουν και τραυματίζουν αθώους πολίτες. 



Η Μόσχα είπε, την ημέρα που χτυπήθηκε o Fadi, ότι τα αεροσκάφη τους πραγματοποίησαν επιδρομές κατά των βάσεων των τρομοκρατών στην Χομς, αλλά και κατά του διοικητηρίου του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Rastan, όπου ζει δηλαδή ο τρίχρονος. 



Το Κρεμλίνο από τη μεριά του επιμένει ότι τα αεροσκάφη τους είναι εξοπλισμένα με υψηλής ακρίβειας όπλα ωστόσο υπάρχουν φόβοι για ληγμένα πυρομαχικά που αυξάνει τον κίνδυνο παράπλευρων απωλειών. 

Ο Fadi μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο στη Rastan, η οποία βομβαρδίζεται την τελευταία εβδομάδα.

Το στιγμιότυπο δείχνει το τρίχρονο παιδί πάνω σε ένα αυτοσχέδιο νοσοκομειακό κρεβάτι, γεμάτο αίματα και με το μέταλλο σφηνωμένο στο κεφάλι του.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να του αφαιρέσουν το θραύσμα δεν τα κατάφεραν μιας και όπως λέει το νοσοκομείο,  που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, το τραύμα ήταν πολύ σοβαρο, ο εξοπλισμός τους πρόχειρος και οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν. 

Έτσι ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Martyr Sauod» στην Χομς όπου οι χειρούργοι χρειάστηκαν περίπου δυόμισι ώρες για να του αφαιρέσουν το θραύσμα από το κεφάλι.

Ως εκ θαύματος ο Fadi επέζησε όμως το σοκ στο κεφάλι του ήταν τέτοιο που το χτύπημα του άφησε αιμάτωμα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης