Μόσχα: Πρόσκληση σε άλλες χώρες για από κοινού συντονισμό της μάχης κατά των τζιχαντιστών

Μόσχα: Πρόσκληση σε άλλες χώρες για από κοινού συντονισμό της μάχης κατά των τζιχαντιστών

Ξένους στρατιωτικούς αξιωματούχους έχει προσκαλέσει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων στη Συρία

Μόσχα: Πρόσκληση σε άλλες χώρες για από κοινού συντονισμό της μάχης κατά των τζιχαντιστών
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει προσκαλέσει ξένους στρατιωτικούς αξιωματούχους στη Μόσχα για να συντονίσουν το έργο για την καταπολέμηση των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Αντόνοφ φέρεται επίσης να δήλωσε πως τα μέλη τού υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής συνασπισμού που πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα μπορούσαν να δίνουν στη Ρωσία πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών για τις θέσεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Παράλληλα, η  Ρωσία συνεχίζει να απορρίπτει  κατηγορηματικά τις επικρίσεις που έχει διατυπώσει η Ουάσιγκτον σχετικά με τις αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύει στη Συρία. Συγκεκριμένα, μέσω της εκπροσώπου
Κλείσιμο
τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, το Κρεμλίνο υπενθύμισε στην αμερικανική κυβέρνηση την υποστήριξη που προσέφερε στις ΗΠΑ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11/9 στη Νέα Υόρκη το 2001.

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα η Μαρία Ζαχάροβα, επισήμανε την αντίδραση του Κρεμλίνου στις επιθέσεις που συγκλόνισαν την Αμερική και απέρριψε τη στάση της Ουάσιγκτον επί των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία.

«Θέλω να σας υπενθυμίσω… μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, εμείς συμμεριστήκαμε την οδύνη του αμερικανικού λαού σαν να ήταν δική μας, κατανοώντας τι συνιστά η τρομοκρατία» τόνισε η Ρωσίδα αξιωματούχος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης