ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ένοπλος που σκόρπισε τον πανικό σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ένοπλος που σκόρπισε τον πανικό σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια

Πρόκειται για 17χρονο Αφροαμερικανό που απείλησε με όπλο δύο φοιτητές - Οι φοιτητές είχαν κληθεί να παραμείνουν στις αίθουσες του κτιρίου - Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ένοπλος που σκόρπισε τον πανικό σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια
Λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο κολέγιο Umpqua του Όρεγκον στις ΗΠΑ, συναγερμός σήμανε σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας καθώς υπήρχαν αναφορές για ένοπλο που κυκλοφορούσε στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με το δίκτυο NBC ένας 17χρονος Αφροαμερικανός που είχε απειλήσει με όπλο δύο φοιτητές συνελήφθη κρατείται.

Νωρίτερα, η διεύθυνση του πανεπιστημίου είχε δώσει εντολή στους φοιτητές να παραμείνουν στις αίθουσες που βρίσκονται, ενώ καλούσαν τους υπόλοιπους φοιτητές να μην πλησιάσουν το κτίριο μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για τη διενέργεια έρευνας ώστε να εντοπιστεί ο ένοπλος.



Σύμφωνα με το δίκτυο ABC πάντως δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ λέγεται πως ένας άνδρας δέχθηκε απειλές από τον ένοπλο ενός του κτιρίου.

Ο άγνωστος φέρεται να έχει ύψος 1,80, φοράει ένα μπλε γιλέκο, κόκκινη ζακέτα με κουκούλα και γκρι παντελόνι.

Σύμφωνα με το NBC ο ένοπλος είναι 17χρονος Αφροαμερικανός, ο οποίος νωρίτερα είχε διαφωνήσει με έναν άνδρα, τον οποίο απείλησε με όπλο. Στη συνέχεια, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του έναν ακόμα άνδρα και έπειτα μάρτυρες τον είδαν να μπαίνει στο κτίριο. Αργότερα, ο ύποπτος μετέβη σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο προαύλιο του πανεπιστημίου όπου πραγματοποιούν έρευνα άνδρες της ειδικής ομάδας SWAT.



Όπως επισημαίνει το δίκτυο NBC10 δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ένοπλος έχει προκαλέσει πανικό, καθώς τον Μάιο του 2014 ένας φοιτητής κυκλοφορούσε στο χώρο του πανεπιστημίου κραδαίνοντας ένα όπλο επειδή τον είχε ενοχλήσει ένας συμφοιτητής του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης