«Όλοι οι άλλοι είναι τρελοί, εγώ είμαι ο λογικός» έγραφε ο μακελάρης του Όρεγκον

«Όλοι οι άλλοι είναι τρελοί, εγώ είμαι ο λογικός» έγραφε ο μακελάρης του Όρεγκον

Ο 26χρονος άφησε πίσω του ένα μανιφέστο λίγων σελίδων - Εξέφραζε τα παράπονά του γιατί δεν είχε δεσμό με κοπέλα

«Όλοι οι άλλοι είναι τρελοί, εγώ είμαι ο λογικός» έγραφε ο μακελάρης του Όρεγκον
Μανιφέστο στο οποίο εξέφραζε παράπονα για το γεγονός ότι δεν είχε κοπέλα κατηγορώντας όλους τους άλλους ότι είναι τρελοί άφησε ο 26χρονος Κρίστοφερ Χάρπερ-Μέρσερ, ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο σε σχολείο του Όρεγκον πριν από λίγες ημέρες.

Όπως μεταδίδει το Associated Press ο 26χρονος έγραφε στο κείμενο που άφησε πίσω του τα παράπονά του γιατί δεν είχε μια ερωτική σχέση αλλά και την αίσθησή του ότι ο ίδιος ήταν πολύ λογικός σε σχέση με τους άλλους που δεν ήταν.

«Οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαι τρελός, αλλά δεν είμαι. Εγώ είμαι ο λογικός» φέρεται να έχει γράψει στο κείμενο λίγων σελίδων σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Χάρπερ-Μέρσερ, ο οποίος άνοιξε πυρ και σκότωσε εννέα ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει, ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο Όρεγκον θα μεταβεί την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για να συναντήσει τις οικογένειες των θυμάτων της σφαγής.
Κλείσιμο

Η Λορέλ Μ.Χάρπερ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, στο διάστημα των τελευταίων ετών είχε κάνει αναρτήσεις στο Ίντερνετ για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει κάποιος ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ, μία διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Μέρσερ είχε απολυθεί από τον αμερικανικό στρατό το 2008 καθώς απέτυχε να ολοκληρώσει την βασική εκπαίδευση. Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, αναζητούσε σύντροφο.

Σε μία ιστοσελίδα για γνωριμίες, ο Μέρσερ διατηρούσε προφίλ με την κωδική ονομασία Ironcross45, στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό του ως έναν μη καπνιστή, που δεν πίνει πολύ αλκοόλ και "στην αρχή είναι ντροπαλός, αλλά ανοίγεται γρήγορα κι είναι καλύτερος (στη συναναστροφή) με μικρές παρέες".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης